Gjyshe dietë


Gjyshe dietë është sistem mjaft të balancuar dhe shumë i butë fuqi. Kjo metodë e humbjes së peshës, emri i të cilit është i panjohur dhe kështu pikërisht aty ku ajo mori projektuar për shtatë ditë. Një javë në gjyshe dietës mund të humbni peshë me një mesatare prej 3,4 £.

Nuk rekomandohet në fund të saj dietat afat të vazhdojë, edhe në qoftë se rezultati është humbje peshe që ju nuk janë të kënaqur. Nëse ju pëlqen të ulem në gjyshe dietë, ju mund të përsëris atë, por jo më parë se dy javë pas seancës së fundit të humbjes së peshës.

Dietë Menu gjyshes

Ne pranishëm dietë menu gjyshes sonë për çdo dietë ditë.


Kjo menu do të përsëritet për shtatë ditë. Disa njerëz kanë mungesë të diversitetit në dietë mërzitur, dhe ata nuk mund të dosydity në këtë dietë deri në fund.

Mëngjes i parë do të përfshijë kafe ose çaj të zi, e cila është e lejuar për të pirë me një sheqer pak.

Në drekë lejuar për të ngrënë 40 gram djathë.

Menu drekë do të përfshijë 120 gram mish ligët, të cilat duhet të skuqura në një tigan të thatë. Gjithashtu në drekë duhet ngrënë 20 gram djathë dhe një vezë, i cili u zier.

Në drekë do të jetë në të njëjtën menu që keni pasur kur keni mëngjesin e parë.

Gjatë darkës shërbyer perime, të cilat mund të bëjë një sallatë me vaj perimesh.

Së bashku me perimet duhet të përgatisë 120 gram të mishit të ligët.

Para se të shkojnë në shtrat duhet të pini supë nenexhik.