Duke vepruar dietë


Si njerëzit e zakonshëm, aktorët shpesh duhet të përdorë metoda të ndryshme të humbjes së peshës, të përdorura për të rregulluar figurën para të shtënave të ardhshëm. Si koha për humbje peshe në shumë pak aktorë, edhe dietë, ata përdorin mjaft i shpejtë dhe efikas. Në artikullin e sotëm ne do të ju paraqesim me dietën tre opsione aktorit.

Versioni i parë i dietës së aktorit

Kjo metodë e humbjes së peshës është një prej katër ditësh në të cilën ju mund të humbni deri në katër kg. Në ditën e parë të vepruar dietë dietë duhet të përjashtojë të gjitha produkte duke përfshirë kripë dhe sheqer.


Gjatë ditës së lejuar në sasi të pakufizuar dhe në çdo kohë për të marrë oriz të zier dhe lëng domate të pijshëm.

Ditën tjetër ju mund të hani vetëm djathë dhe kos, u lejohet edhe për të ngrënë sasi të pakufizuar. Dietë duke vepruar në dietë ditën e tretë do të përfshijë pulë të pakufizuar ose gjeldeti mishit të bardhë. Si një pije kjo ditë shërben çaj jeshil pa sheqer.

Në ditën e fundit të aktorit dietë ndalimin e imponuar mbi ujë. Ju mund të hani vetëm djathë në sasi të pakufizuar dhe pini lëng portokalli e tij. Nëse jeni alergjik në portokall, lëng mund të zëvendësohet me një verë të kuqe të thatë.

Mundësia e dytë është duke vepruar dietë

Kjo metodë e humbjes së peshës është e krahasueshme me pare. Gjatë kohës derisa ju të ulem në këtë dietë, ju mund të humbni deri në katër kg. Rregulli bazë i këtij dietë aktorit alternativë është që ju mund të duhet të reinvent menu çdo ditë, duke e ditur vetëm produkt me kryesore, të cilat duhet të përdoren gjatë ditës. Këtu janë disa opsione dietat e tilla projektuar për katër ditë.

Menu numër 1:
Dita e parë - oriz
Dita e dytë - kos
Dita e Tretë - Peshku
Dita e katërt - rrush

Menu numër 2:
Dita e parë - oriz
Dita e dytë - kos
Dita e Tretë - karkaleca

Dita e katërt - shalqi

Menu numër 3:
Dita e parë - oriz
Dita e dytë - kos
Dita e Tretë - Mish
Dita e katërt - mollë.

Dietë aktor Mundësia e tretë

Kohëzgjatja e versionit dietë është 12 ditë. Gjatë kësaj kohe, ju mund të presin që ju do të jetë në gjendje për të humbur deri në 14 paund. Menu e dietë është mjaft e thjeshtë. Gjatë tri ditëve të para të lejuara vetëm kos që mund të jetë i dehur në çdo sasi. Në të dytë tri ditë në çdo sasi të autorizuar që do të përdoret vetëm mollë.

Tri ditët e ardhshme do të përfshijnë dietë pule pa lëkurë, të cilat mund të përdoren në çdo sasi. Chicken lejohet të gatuaj skuqur, i zier, steamed, kuzhinier.

Të përfundimtare tri ditë e ushqimit do të përbëhet nga djathi dhe lëng portokalli, gjithashtu të hahet në sasi të pakufizuar.

Rregulli kryesor është se një gotë me lëng mund të jetë 30 gram djathë. Nëse kjo metodë e humbjes së peshës nuk ju pëlqen, ne rekomandojmë që të i kushtoj vëmendje për të dietë kos.