Cilat ushqime djegur dhjamin është më efektive


Sot ne flasim për djegien yndyrë ushqime, si akumuluar rekomandime më inteligjente dhe të dobishme në këtë drejtim.

Rastësisht, një i zgjedhur siç duhet temën e bisedës, si shumë praktike.

Shkarko fund është se kur një person fillon të humbur peshë, për shembull, një sistem i agjërimit vullnetar - ajo fillon në radhë të parë, për të ndikuar në psikikën e tij.

Kështu, efekti është mjaft serioze. Dhe - për çfarë secili prej nesh dhe kështu është ajo - e përditshme aktivitetet, detyrat, dhe vështirësitë dhe nganjëherë - stresi shtesë mendor ne do çekulibroj vetëm.

Dhe kështu, shumë njerëz shpesh nuk mund të ndjekin sistemin dhe për të hequr dhjamin, siç frustruar gjithmonë - për më shumë se përpjekje mendore.

Mënyra e vetme e saktë - nuk është cenuar veten mund të "outwit" mendjen tonë dhe trupin.

Sigurisht, në qoftë se ju merrni në fund të fundit outsmart natyra nuk do të funksionojë. Por për të bërë dhe ne nuk do ta shkelë, dhe rezultati ishte - është e mundur.

Sigurisht, nuk do të hyjë veten në duke menduar se përpjekje nga ju do të kërkohet. Nëse ju muaj për të grumbulluar yndyrë dhe duan të humbasin ato për një javë - për - Unë mendoj se kjo duket si një përrallë. Ende ...

Çfarë ushqime djegur yndyrë ju duhet të i kushtoj vëmendje


Produkti më e lehtë dhe më pa dhimbje unë do të vënë në vend të parë - një ujë të thjeshtë, të pastër. Në qoftë se organi i mungon ujë të zakonshëm - metabolizmin dhe sekretim e toksinave të akumuluara, helmet ngadalësuar.

Kjo do të thotë se ushqimi që vjen do të tretet më keq. Nga ana tjetër, kjo mund të çojë në depozitat padëshiruar te ne. Por unë dua të ju kujtoj se kafe, limonadë, ujë mineral me gaz - kjo nuk është ujërat e qartë. Edhe çaji nuk është gjithmonë e këshillueshme për të pirë.

Prandaj, gjëja më e thjeshtë që ju mund të bëni - është që të ndryshojë njëri-tjetrin. Për shembull, në qoftë se ju duan të jenë në - kohë vetëm për t'u ulur dhe të ketë një filxhan kafe, e cila, që ra fjala, vetëm largon ujin nga trupi - është më mirë për të zëvendësuar atë me ujë të thjeshtë.

Besoni mua, trupi juaj do të tregoj të ju falenderoj për këtë. Dhe e njëjta vlen edhe për pijet e tjera. Në alkool, unë përgjithësisht mbajtur të qetë.

Këtu, ju keni për të vendosur, bazuar në gjendjen tuaj të veçantë, në mënyrë specifike pi ju zëvendësojë ujin.

Unë shpresoj këtë çështje, ne jemi më shumë - më pak të kuptueshme. Por, një ujë, natyrisht, jo e fundit, si një person duhet të jetë një dietë të ekuilibruar. Gjëja e dytë që do t'ju ndihmojë në marrjen e shpëtoj të akumuluar - kjo është, përsëri, të zëvendësojë.

Kjo duhet të shpjegojë pak. Për shembull, në dietën tuaj të përhershëm është patatet ju hani çdo ditë apo çdo ditë të tjera. Çfarë mund të bëni?

Në mënyrë që të mos le të kalorive të reja, por më tepër të reduktuar numrin e tyre në trupin tuaj - ju do të duhet të modifikoj pak sasinë ngrënë.

Për shembull, në qoftë se e zakonshme pjesa juaj - 300 gram patate dhe pak - një sallatë të vogël - ju mund të vendosni një gol.

Qëllimi është për të reduktuar gradualisht numrin e patate, dhe, paralelisht, për të rritur sasinë e sallatë të freskët. Pra, nëse ju keni pjatë është 50/50 sallatë dhe patate - kjo do të na ndihmojë shumë.

Shkarko fund është se pothuajse të gjitha perimet janë mjaft të ulëta në kalorive dhe të pasur në fibra dëshiruar. Ju vetëm duhet të fillojë gjatë vetëm shkruani ato në dietën tuaj të përditshme dhe të bëjnë atë një rregull i përhershëm për kalimin. E njëjta gjë mund të flasim për ndonjë ushqim tjetër ose drithëra, pica, makarona ose diçka të tillë - atëherë.

Dhe akoma, ushqime shumë të mira të djegur yndyrë - është vendosur erëza të drejtë në kuzhinë tuaj. Pa dështojnë, kopër, kanellë, kardamom, anise, shafran, anise. Kjo është ende.

PS: Shihemi në