Çfarë do të sabelnyk contraindications, nëse përdoret në mënyrë jo të


Premtuar për të mbajtur fjalën, kështu që tani ju tregojë për contraindications sabelnyk të dini se çfarë të gjithë është duke e përdorur atë, apo kanë filluar tashmë për të aplikuar.

Për ata që nuk e kuptojnë frazën "të mbajtur fjalën e premtimit" pak të shpjegojë se në dy nenet e fundit kemi biseduar në detaje në lidhje me këtë bimë shëruese.

Për ata që nuk kanë qenë në të kaluarën, që mësimi i parë në faqen e internetit të shpjegojë: Ne më parë gjeti se ajo mund të përdoret në çrregullimet e gastro - traktin e zorrëve, problemet me nyje, ftohjet dhe të tjera.

Kjo ju mund të mësoni më shumë këtu. Por, se si të përdorin në shtëpi ndonjë bimë si ilaçe pa informacion paraprak dhe ndërgjegjësimit është gjë e rrezikshme - flasim çfarë mund dhe çfarë nuk mund të.

Contraindications Sabelnyk


Për ata që tashmë kanë filluar duke e përdorur atë unë do të thoja të jenë shumë të kujdesshëm ata që kanë probleme me presion. Dhe më konkretisht, në qoftë se ju keni një tendencë për presion të ulët - 10 herë më mirë të mendoni para se të përdorni këtë fabrikë.

Fakti që të dy kimike dhe Comarum energji vetë të tillë që ata të kenë një efekt qetësues. Prandaj, muskujve të zemrës dhe enët e gjakut bëhet inhibited.

Si rezultat, pak njeri se ai ishte dhe aq presioni reduktuar fillon të ndiej se ai ka filluar të bjerë. Shenjat e kësaj mund të jenë dhimbje koke, dobësi, dhimbje në gjymtyrë, të qenët i përgjumur dhe madje edhe humbja e vetëdijes.

Megjithatë, humbja e vetëdijes - kjo është një shkallë ekstreme. Në çdo rast, unë do të doja të theksoj faktin se çdo bimë medicinale duhet të mësojnë të përdorin maksimumin, qëllimet e sigurisë së tij.

Gjithashtu, sabelnyk ka contraindications në trajtimin e fëmijëve. Nëse ju them me pak fjalë, pa hyrë në detaje shumë - të jetë e mundur, mos e përdorni këtë fabrikë për trajtimin e fëmijëve, veçanërisht të rinj se 14 vjet.

Fakti se ai ka një të mirë (të energjisë) ndikim mjaft serioz. Prandaj, është e rrezikshme edhe se fëmija do të marrë në se - komponimet kimike, dhe se trupi i tij mund të prishin flukseve të energjisë dhe lëvizjen e tyre.

Të rriturit shpesh di nëse masa e trajtimit - nuk është një problem i tillë u përball. Vazhdimi tema e fëmijëve thonë se gjatë shtatzënisë, nënat e ardhshme gjithashtu e rekomanduar që të përmbahen nga përdorimi i Comarum.

I njëjti rekomandim vlen për ata që tashmë e lindi, dhe fëmija është pleqsh gji. E njëjta gjë është e vërtetë prej bimëve mrekullueshme si celandine dhe disa bimë të tjera. Kështu, ato janë të dobishme, dhe ata me të vërtetë mund të trajtohen.

Megjithatë, jo vetëm gjatë shtatzënisë dhe laktacionit. Më interesant është fakti se sapo ju të filloni të përdorni këtë fabrikë në trajtimin - ditët e hershme të ju, në të kundërtën, ata mund të përkeqësohet simptomat dhe sëmundjet që, në fakt, ju janë duke u përpjekur për të hequr qafe dhe shërim.

Kjo mund të ndodhë, por ndoshta jo. Në çdo rast, ju nuk duhet të trembet. Së fundi, edhe një herë dua të theksoj edhe një fakt që shqetëson absolutisht të gjithë. Contraindication më e madhe në përdorim, do të përdorë si një infuzione shërim të drogës nga alkooli ose vodka.

Si të autorit të këtij blogu dhe vetëm si një person i cili dëshiron t'ju shëndetin - jashtëzakonisht ju rekomandojmë që të përdorni një frymë të ngjashme "shërimin tinctures." E pra, ndoshta ju e dini, të cilët kanë një sabelnyk contraindication për shëndetin e njeriut?