Si mundet një person të sjellë soje dëm


Unë do të them se Dëmi soymilk sjell më shumë fëmijë se sa të rriturit.

Kjo është për shkak të faktit se ajo është thelbësore konsumatorët e fëmijëve.

Pika e dytë - mosha e rritur, duke u bërë më pak të prirur për të gjitha llojet e helmit.

Si dhe ndikimi negativ është më shumë në fëmijët - atëherë ne do të flasim për ndikimin mbi ta.

Edhe pse qumësht soje e cila sjell dëm në një të rritur - gjithashtu duhet të dini. Pra, kjo do të jetë interesante për të gjithë. Me këtë pyetje ballafaqohet ngushtë specialist LV Gaponova.

Ajo është një specialist i madh në institut shkencor hulumtues të yndyrave, më e specializuar në ushqim të shëndetshëm të fëmijëve.

Kjo është ajo që ai thotë dhe çfarë përfundime ajo erdhi ...

Gaponova thotë se shpesh shkruaj mbi etiketën e këtij produkti - vetëm pluhur në sytë e blerësit më të madhe të cilët nuk janë plotësisht të vetëdijshëm se si funksionojnë gjërat.

Dhe thelbi i gjërave është se paketimi i produktit mund të gjeni informacion që ajo përmban kalcium të nevojshëm, zink, hekur dhe të tjera të komponentëve të "dobishme". Cilat janë ato përmbajnë - është e vërtetë.

Por fakti se të gjitha këto elemente praktikisht nuk janë të absorbohet nga trupi, si me origjinë sintetike - janë të heshtur në lidhje me të gjitha. Dhe heshtja që qumësht soje mund të shkaktojë dëme dhe me atë shumë serioze.


Nuk është një sëmundje të tilla si pjekje.

Kjo është kur trupi nuk është në gjendje për të shfaqur dhe ndryshojnë kalcium - ky element fillon të vendosen në mushkëri, enëve të gjakut dhe të tjera jetësore, organet. Dhe kur është fjala për ushqim të shëndetshëm për fëmijë çdo ditë - unë rekomandoj që ju të qëndroni larg nga për "Milk", e cila të bëjë në thelb me bar.

Dhe që kjo nuk është e vërtetë qumësht - nga pikëpamja energjetike, ajo është gjithashtu mjaft e padobishme. Në nivelin e energjisë, qumështi i lopës është në gjendje për të ushqyer mendjen tonë e trupit dhe mendjes delikate. Kjo lejon një person që të përparojë mendërisht dhe plotësisht të zhvilluar.

A, nga rruga, unë rekomandoj këtë lexoni më shumë artikuj nga "dëm dhe dobi të qumështit" dhe "qumësht Ayurveda".

Plus, dëmi është gjithashtu në funksion seksual të fëmijëve dhe aftësinë e tyre për të absorbuar si duhet element të zinkut.

Eksperti amerikan M. Eninh provuar se sasi të shtuar të produkteve soje në dietën e fëmijëve të çon në faktin se fëmijët fillojnë pubertetit përshpejtuar dhe ngadalësuar zhvillimin fizik.

Gjithashtu, për shkak soje nuk nxit thithjen normale të zinkut - trupi i fëmijës ndalesa në rritje me shpejtësi që ai zotëron. Këto studime janë kryer në Maryland, në qendër Asociimit diete.

Së fundi, një neurotoxins shumë e rrezikshme që përmbahen në shtojcave soje dhe dëmit të qumështit soje mbart të paktën këto aditivëve të njëjta.

Unë nuk dua të përfundojë këtë artikull në një shënim "fun", por unë shpresoj se ju kam ndihmuar pak - që të kuptojnë. Cili është mendimi juaj për këtë situatë?