Çfarë pariparueshëm fshi pastë dhëmbësh dëm nga ne


Qindra miliona njerëz të zakonshëm çdo mëngjes, e vënë në furçë dhëmbësh tuaj shpesh sende të bardhë dhe nuk mendoj edhe për pastë dhëmbësh dëm .

Dhe asgjë, pasi ju vetë mendoni se mund të jetë një efekt pozitiv të ushqimit, e cila është 2 - 3 $ dhe të humbasë e saj më shumë se një muaj?

Kjo është ajo që është për substancë magjike që i plotëson të gjitha funksionet e një dentist profesional, ne shpesh tregojnë në reklamat?

Oh mirë. Në çdo rast, unë rekomandoj që ju mendoni rreth saj, tani le të flasim për faktet që dëshmojnë pastë dhëmbësh dëme.

Për shembull, ekspertët e pavarur e Organizatës Botërore të Shëndetësisë ka treguar se në përgjithësi nuk ka asnjë pikë për të shtuar të vitaminave paste, minerale, ekstrakte bimore dhe substancave të tjera, ajo që tani luajnë shumë reklamuesit.

Kjo është absurditet i plotë dhe një gënjeshtër që substanca të tilla, të fituara veçanërisht nga sinteza mund të ndihmojë në përmirësimin e dhëmbëve tuaj. Ai vijon se edhe në qoftë se ju të hani e drejtë dhe të përpiqen për të kultivuar një mënyrë jetese të shëndetshme, por ende duke përdorur kimi në një tub - ju urgjentisht nevojë për të marrë veprim.

Gjëra të tilla si një alternativë e mirë për të "gjërave të neveritshme të bardhë" rekomandoj lexuar një artikull në lidhje me "shkopinj misvak." Ju së shpejti mund të merren për të përdorur për pastrimin e dhëmbëve, si ajo është plotësisht e natyrshme dhe pa ndonjë produkt aditivëve.

Dhe ne nuk kemi mbaruar ende pastë dhëmbësh çmontimit dëme.


Një shembull demaskuese është se zakonisht, në qoftë se ju shikoni në tub - ju do të vini re se jeta raft e këtij produkti është 2 - 3 vjet. Në raste të rralla 1,5 vjet.

Kjo do të thotë se nuk i mbushur dozë të mirë preservatives që shkaktojnë zhvillimin e tumoreve beninje dhe malinje. Tjetra, ajo është një fakt interesant se anashkalojë prodhuesit e partisë - është frekuenca e përdorimit.

Shpesh, ne jemi çdo ditë në vazhdimësi dhëmbët të pastër. Dhe mbi paketën e çdo produkt që ju dëshironi për veten tuaj elementet shumta që janë potencialisht të rrezikshme për ne.

Pothuajse të gjithë prodhuesit e madhe pastë dhëmbësh modern, i mbështetur nga bota shkencore, argumentojnë se përmbajtja e përbërësve të rrezikshme ka në varg normal.

Vendosur brenda saj - një fakt, por këtu vjen një tjetër faktor pushtet.

Që ne jemi çdo ditë hedh një 2 - pastë dhëmbësh 4 mg - ne gjithmonë të marrë një gamë të gjerë të substancave që trupi nuk kanë kohë për t'u tërhequr. Out - i kësaj, të gjitha substancat, nëse ne si ai apo jo, janë depozituar në trupin tonë.

Dhe pastaj njerëzit të pyes veten ku ka inflamacion dhe sëmundje. Si rezultat i një jetese të shëndetshme është se ju duhet të shqyrtojë çështjen e asaj që është e dëmshme dhe çfarë nuk është. Që ju tashmë e dini në lidhje me rreziqet e pastë dhëmbësh - Unë mendoj tani, ju do të jetë më e lehtë për të marrë vendimin e duhur.