Cili është ndikimi në xhiron e shëndetit të njeriut


Nëse ju vetëm të fillojnë duke folur për ndikimi i linjave të energjisë mbi shëndetin - Që në 30 vjet ajo është rritur shumë.

Për ata që ende nuk e kuptojnë se shumë, në fakt, një linjë e transmetimit - Unë do të them se këtë linjë e transmetimit, e cila si web opovyly planetit tonë.

Dhe në qoftë se këto linja kalojnë përmes fuqisë së dobët - që është, pak a shumë.

Por në qoftë se fuqia e 500 kW ose më shumë - atëherë ju duhet të konsiderojnë seriozisht vendin e banimit apo të punës, si dhe qëndrimi në atë zonë.

Situatë veçanërisht të rrezikshme në qytete moderne, të cilat shpesh mund të shihet jo vetëm rrjet të dendur e telave, por edhe një nënstacion të fuqishëm për të furnizuar zonat përreth.

Dhe në qoftë se Bashkimi Sovjetik apo akoma më pak të ndjekur rregullat e sigurisë njerëzore, por tani situata ka ndryshuar.

Shkarko fund është se ju vetë tani mund të shihni se në qytetet e mëdha si kërpudha rritet ndërtesa të reja. Po, shtëpi, natyrisht, të jetë e bukur dhe të rehatshme, por çfarë nënstacion qëndrimi apo pushtet linjat e ardhshme - është e mesme.

Dhe ku më parë të tilla si standardet e shëndetit të ndalojë live, sepse ndikimi në xhiron e shëndetit të njeriut ishte e madhe, por tani zhvillues të holla mund të zgjidhin shumë.

Dhe tani ndikimi i linjave të energjisë në shëndetin e njeriut:


Unë di një rast të veçantë të kësaj teme që ka ndodhur në Kiev.

Një grua dhe djali i saj ka blerë një apartament në një çmim të volitshëm në katin e parë. Por ajo nuk ka marrë parasysh faktin se në artikullin e saj në bodrum, ishte një transformator që ushqyer gjithë shtëpinë.

Pas një kohe, djali i saj, fjalë për fjalë, shkuar i çmendur, dhe ai u dërgua për trajtim, dhe gruaja vuante çrregullime të tmerrshme mendore. Pse ndodhi kjo që ju kërkoni? Kjo është dëshmi shkencore.

Në 1989, GN Aleksandrov, botoi një libër titulli i të cilit është "settings larta të tensionit dhe të mjedisit." Dhe ai e përshkroi se ekspozimi i zgjatur i njeriut nën ndikimin e fushës së tensionit që është krijuar duke kaluar energji elektrike përmes telave - është një çrregullim njerëzor.

Çrregullime të kardio - vaskulare sistemit, mosfunksionim të trurit, mund të shkaktojë tumor dhe prekur sistemin imunitar, sistemet riprodhuese dhe nxjerrës.

Shkaku i këtyre zhbalancimeve është efekti i fushave elektromagnetike në biofield njeriut. Në vija të përgjithshme, truri ynë si burim dërgon impulset nervore në të gjitha pjesët e trupit. Kjo del në shesh të gjitha reagimet në trup dhe funksionimin e saj.

Por kur kjo fillon të veprojë - atëherë e drejtë jashtë - shkelur transmetimin e plotë të sinjaleve nga truri në organe dhe sisteme. Ajo është - për shumë procese që janë të thyera.

Tani, le të mendojnë për një të dytë në faktin e mëposhtëm.

SHBA është standardi shtetëror, i cili thotë se telat, që ndodhin fuqi të lartë dhe tension - duhet të jetë brenda 1 kilometër e ndërtesave të banimit.

Dhe ju e dini se për shembull në Ukrainë dhe Rusi, në të njëjtën - rregullat tregojnë se distanca duhet të jetë 1 kilometër, dhe vetëm 50 metra. Si ju bëni këtë? Dhe i mirë, në qoftë se një njeri jeton ku - se në zonat rurale, ku mund të marrë këtë linjë. Dhe në qytetet e mëdha - dhjetra e linjave. Një fuqi e ulët edhe më shumë.

Prandaj, unë dua të paralajmërojë ju se ndikimi i linjave të energjisë në shëndetin e njeriut është e madhe, dhe unike, është e dëmshme për shëndetin. Dhe nuk e lënë pas dore atë.

Çfarë mendoni ju?