Çfarë është psikologjia e dashurisë dhe marrëdhënieve në familjen tuaj


On - faktin se njerëzit nuk janë më të studiuar seriozisht cila Psikologji e dashurisë dhe marrëdhënieve duhet në të vërtetë - tani, shumë familje janë duke kaluar kohë të vështira.

Në përgjithësi, njerëz mund të pyesin pse disa mbajnë njëri-tjetrin për jetën, ndërsa të tjerët të drejtuar nga imazhi i brendshëm?

Përgjigja është, nga njëra anë, i thjeshtë, dhe me hark - kërkon analizë. Çdo të marrëdhënieve tona të mund të përcaktohet duke vënë në pyetjen: "studim burri dhe gruaja apo detyrat e tij në jetën e përbashkët dhe rregullat e përbashkëta si për të rregulluar jetën"?

Të gjithë do të jenë përgjigje të ndryshme, si dhe të kuptuarit ndjenjat janë të ndryshme. Si kohë - për këtë keqkuptim - ne kemi shkatërruar shumë familje.

Për fat të keq, shumica e njerëzve harrojnë atë dituri që na dha kulturën Vedic.

Të Vedas përshkruajnë 7 nivelet e marrëdhënieve ndërmjet njerëzve që janë formuar në çdo familje. Dhe në qoftë se një anëtar i një familje që jeton në një parim, dhe të tjera është i ndryshëm - Marrëdhëniet e tilla para utopike dhe nuk ka kuptim.

Le të shohim më shumë. Gjëja kryesore është se Vedas na thonë, dhe ju duhet të kuptoni - se çfarë lloj i ndjenjave vetëm ju tregojnë. Dhe, prandaj, zgjidhni një shok për jetën, me një kuptim të ngjashëm dhe perceptimit.

Kjo është psikologjia e dashurisë dhe marrëdhënieve. Siç është përshkruar më lart - ka 7 lloje të marrëdhënieve mes njerëzve.


Le të shohim se çfarë lloj nga ju, dhe se si ju zgjidhni martohem tuaj të vërtetë?

Unë do të doja të shtoj se në divorceve Indi dhe familjet e pakënaqur janë efektivisht të vdekur. Kjo është për shkak të faktit se ka të gjithë që jetojnë në parimet Vedic dhe e dinë pozitën e tyre në raport me seksin tjetër. Kjo sigurisht ndikon në zhvillimin e plotë të familjes.

Pra, lloji i parë i dashurisë - i lidhur vetëm për qendrat seksuale njerëz. Ajo është shumë e thjeshtë. Njerëzit me këtë manifestim mendore si vetëm një tjetër mish njerëzor, dhe të gjithë ata duan - zgjidhni "trupin" për marrëdhënie dhe kjo është e bukur.

Kjo marrëdhënie reciproke zgjat rreth 5 - 6 muaj, dhe pastaj vjen neveri reciprok.

Njerëzit madje vetëm ecin së bashku nuk duan. Ata nuk ishin të interesuar. Maksimale që shkon me të - për të jetuar së bashku për 6 vjet.

Pastaj vjen neveri të plotë me njëri-tjetrin. Duket i njohur në shoqërinë tonë dhe familjet moderne? Kultura Vedic përpjekur për të zhdukur lidhje të tilla rregulla të rrepta dhe edukimin e duhur të fëmijëve.

Lloji i dytë - marrëdhëniet me një person të seksit të kundërt bazuar në faktin se njerëzit janë të vetëdijshëm se ata përballen nuk është vetëm trup pak. Kjo psikologji e dashurisë dhe marrëdhënieve janë interesante.

Shumica e njerëzve e kanë këtë lloj mund të gjeni tema të përbashkëta të bisedës, për të gjetur shkakun e përbashkët.

Njerëzit në këtë nivel të perceptimit, duke zgjedhur shoku i tij një cilësi të caktuar. Për shembull, njerëzit me këtë grua ndjen paqen.

Për vetëm një ndjenjë se ai mund të vendosë për të qenë së bashku. Por lidhje të tilla edhe nuk do të zgjasë gjatë, dhe herët a vonë do të vijë në një fund. Lloji i tretë - niveli angazhimi i gëzim dhe pikëllim.

Kjo psikologji e dashurisë dhe marrëdhënieve më interesante nga këto para. Kjo është e fundit nga nivelet më të ulëta të dashurisë. Njerëzit janë të detyruar me njëri-tjetrin në emocione dhe dashuri. Kjo ndodh shpesh me sipërmarrësit dhe biznesmenët.

Një grua përjeton një situatë financiare të sigurisë fillon të dua burrin e saj.

Njeriu, nga ana tjetër, mund të dua një grua për arritjet e saj në karrierë apo punët e kësaj bote. Baza e këtij komunikimi është - një pozitë të lartë në shoqëri.

Nëse keni vendosur këtë psikologjinë e dashurisë dhe marrëdhënieve - marrëdhëniet ndërmjet njerëzve do të jetë më e qëndrueshme. Tjetra, ne do të flasim për nivele më të larta dhe manifestimet e dashurisë. Në katër hapa më të lartë në artikullin e ardhshëm: llojet e marrëdhënieve në familje ...