Cila është shkalla e kreatininës në femra konsiderohet ideal


Përshëndetje miq!

Ne vazhdojmë të postoni një përpara, dhe tani ne do të flasim për normën e kreatininës në femra.

Unë duhet të them se ajo do të ndryshojnë për mosha të ndryshme dhe për të dy gjinitë.

Dhe pse janë këto dallime shumë ju do të kuptoni.

Prandaj, unë propozoj shtrirje të gjatë dhe duhet të fillojnë të flasin për tregues të ndryshëm.

Dhe, ne fillim ndoshta nga fëmijëria dhe gradualisht do të shkojë për të moshuarit ...

Kreatininës normale për gratë, burrat, fëmijët

Rastësisht, unë pothuajse harruar të them. Ju mund të keni arritur këtë artikull me motorët e kërkimit Google dhe Yandex, dhe për këtë arsye nuk kanë shumë ide të asaj që ajo është e gjitha për substancën.


Prandaj, unë ju rekomandoj që të fillojë në nenin hyrëse të kreatininës, rregullat që ne jemi tani duke konsideruar. Pra:

 • në foshnjat zakonisht nivel është në rangun prej 55 deri 90. Në disa raste, mund të arrijë deri në 110 mmol / l, por kjo nuk duhet të frikësohen.

  Këto shifra janë vërejtur shpesh në ato foshnje që bëjnë jo edhe 2 javë.

 • dikur porsalindur është 7 ose 10 ditë në moshë - kreatininës normale reduktohet gradualisht në 5 - 10 njësi në muaj. Me fjalë të tjera, kur fëmija juaj arrin ditëlindjen e tij të parë - ai zakonisht janë gjetur në 20 - 30 mmol / l.

  Në parim, vlera e 35 mmol / L është konsideruar gjithashtu e mirë.
 • nga viti në 14 vjet dhe është përsëri në rritje. Kështu, në 7 - vit fëmijë të vjetra janë konsideruar një vlerë e mirë tregues i 23-40 - 42. Dhe, ndërsa i afrohemi 14 - vjeçar, kjo shifër është edhe më pak - e ngriti pak dhe është zakonisht nga 26 to 60-65 mmol / l.
 • 14 -18 vjet situata ka ndryshuar pak. Në këtë pikë ka një dallim në mes kryerjen e vajzave dhe djemve të performancës. Për shembull, në qoftë se '16 niveli i një të riu është ku - është 60 në 90-95 mmol / l, një vajzë e moshës së njëjtë ku vlera është - atëherë 50-80.
 • Rreth burrave dhe njerëzit që janë të moshës, ne kemi tani pak më poshtë duhet të flasim.

  Tani, le të flasim për trupin e femrës ...

  Gratë Normal kreatinina

  Shpesh, shkalla e kreatininës në gratë gjithashtu ndryshon, në varësi të situatës. Le të konsiderojmë ... kështu:

 • vlera mesatare në gratë është zakonisht një gamë mjaft të gjerë: 55 - 95. Dhe, edhe konsiderohet i kënaqshëm 100.
 • Nëse një grua (vajzë) shtatzënë - atëherë shpesh ulet. Kjo mund të jetë rënie shumë të mprehta që disa edhe tronditëse. Paramendoni qenë gjithmonë 70-80, dhe ishte 55 apo madje 45.
 • Zakonisht gratë me sytë katrore fillojnë të shfletoj në internet për orë për të gjetur përgjigje, por, e përsëris, kjo është normale.

  Në fakt, vlerat dhe mund të bien në 40 apo edhe 30.
 • pas 50 vjetësh vlera mesatare ulur me 7 - 10%.
 • Nivele normale kreatinina

  Pra, duke vazhduar për të folur për normën e kreatininës në gjak, unë dua të them këtë:

 • në nivelin e njeriut mesatar është zakonisht nga 70 deri 110. ndoshta 115, e cila është gjithashtu e mirë.
 • në të moshuarit duhet të presim performancën: 65-95.
 • Pra miq, ne vetëm të biseduar rreth kryesore Rregullat e kreatininës , dhe tani unë ju ftoj të lexoni një artikull që kam përshkruar në detaje atë që ai është ngritur, dhe se kjo duhet të bëhet.