Si sllavët arian Vedas urtësi kaluar


Në një artikull në lidhje me Sllave arian Vedas Ne tha një e mirë e prodhuar dhe të regjistruara njohuri Vedic.

Një preparat i tillë i fortë dhe i saktë e bëri të mundur për të lexuar të Vedas të përziera.

Një tjetër tipar ishte se Vedas u shkruan në mënyrë që ata të mund të lexohet në një mënyrë të veçantë.

Kur njerëzit të shikuar imazhet - në mendjen e tij u ngrit fotot voluminoze dhe mendova forma. Kjo i lejon jo vetëm të lehtë për të lexuar sllav ariane Veda, por edhe për të parë në sytë e ngjarjeve.

Ju duhet të mësoni si të bëni siç duhet sytë rasfokusyrovky. Kjo thikë - kjo duket si se si ju mund të shihni aurën e personit.

Megjithatë, këto piktura pasqyrojnë Vedas mund të shohin vetëm një të sages trajnuar posaçërisht.

Entries bërë përmes 144 Runes mëdha - mysleobrazamy. Përveç këtyre Runes Runes themelore ishin ende në ndryshim, zhbirues dhe imazhe të vetme. Nëse thelb - të 256 Runes.

Dhe në qoftë se ju numërimin gjitha Runes plotësisht, të cilët përdoren it aty ishin rreth pesë milionë. Ajo duhet gjithashtu të kuptohet se Vedas janë shkruar në pergamenë, jo vetëm, por edhe shkaktuar në metale të çmuar.

Të gjitha shkrimet e shenjta Vedic të përmbajë informacion jo vetëm në lidhje me ngjarjet e fundit ose të pranishëm, si dhe të ardhmen. Kjo është për shkak të faktit se Vedas janë dhënë fillimisht për njeriun me Zotin e Plotfuqishëm i cili bëri ato në fillim të manifestimeve të kësaj bote.


Glagolitik Më pas, ata u shkruan, svyatorusskuyu shkrim runik, kartës polurunicheskim slloven. Ajo është nga këto burime origjinën shkrim.

Ne mund të themi se shkrimet e lashta hedhur themelet glagolitik, sanskrit, kishës cirilik - alfabetit sllav dhe shkrim tjetër.

Përveç kësaj, sllav arian Vedas përshkruajnë me saktësi parimet matematikore, astronomi, masa e gjatësisë dhe peshës. Kjo e lejoi paraardhësit tanë për të krijuar struktura të tilla që nuk mund të përballojë edhe shkencën moderne.