Si për të krijuar ushqim të shëndetshëm çdo ditë


Para se të çmontimit ushqim të shëndetshëm për çdo ditë - Është e nevojshme që ju të kuptoni disa nga modelet e mendjes sonë dhe lidhja e tij me sëmundjen.

Pa një kuptim të tillë të gjërave - ajo do të jetë e vështirë për të bërë dhe për të mbajtur një rutinë e duhur të hahet.

Për starters, ju duhet të mbani mend se në periudha të ndryshme të jetës që ju dëshironi për të ngrënë ushqime të ndryshme.

Për shembull, njoftim ose ju se kur ju jeni në një gjendje të pikëllimit apo pakënaqësi - ju vetëm doni të hani më shumë ushqime me hidhërim. Kjo mund të jetë kafe, një numër më i madh i erëza, mustardë, etj

Nëse ju mendoni se ka ndodhur dembel - ju doni më shumë të ëmbla.

Gjithashtu, vini re se në qoftë se ju shpesh të gjeni inflamator ose zemërimi - ju doni më shumë mprehtësi në produktet.

Prandaj, ushqim i shëndetshëm për çdo ditë bazuar në faktin se të modernizuar dietën tuaj. Përndryshe, duke qenë në një gjendje të veçantë të ndjenjës - ju as nuk e vëreni se ushqimi juaj kryesor përbëhet nga ushqimet pikante apo, anasjelltas, shumë i ëmbël.

Dhe kjo është ajo që çon në sëmundje të ndryshme. Për shembull, në qoftë se ju hani pjesën më të madhe të njëjtin ushqim erëza - ju do të zhvillojnë proceset alergjike dhe inflamatore sëmundje në trup.

Edhe nëse ju praktikë ushqim të shëndetshëm - një tepricë e një force që transmeton produkte për ju - të çon në çrregullime në trup.


Për shembull, në qoftë se ju mbizotërojnë ushqim tepër të kripur - të marrë të gatshme për problemet me veshkat, joints, bronke ose të sistemit të enëve të gjakut.

Në bazë të këtyre parimeve të rëndësishme dhe modele - ushqim i shëndetshëm për çdo ditë duhet të përbëhet në mënyrë korrekte dhe të jetë i sigurt për të marrë parasysh gjendjen aktuale të mendjes tuaj. Megjithatë, unë dua të ju them në vijim.

Edhe në qoftë se ju bëni një dietë si e saktë të jetë e mundur, dhe ju ende do të tregojë cilësitë negative të karakterit tuaj - ndjenjat tuaja janë më të forta dhe ata ende do të duhet të tërheqë shumë i kripur, shumë yndyror, etj

Kështu shpëtoj nga sfidat aktuale shëndetësore sot, dhe për të shmangur ato në të ardhmen për të ndihmuar dietën e duhur dhe punë të detyruar në ndjenjat e tyre.

Dhe si të bëhet kjo?

Nuk janë rregullat e të ngrënit shëndetshëm, të cilat përfshijnë zgjedhjen e duhur të dietën tuaj që do të ndikojë natyrisht karakterin tuaj. Këto produkte përfshijnë të gjitha derivatet e qumështit që përmbajnë përbërësit e kafshëve.

Ata lehtë mund të zëvendësojë mish, të tilla si krem ​​i proteinave shtazore janë të tretet shumë më mirë se sa të mishit. Gjithashtu, në qoftë se ushqimi juaj do të përbëhet kryesisht nga zarzavate, të ndryshme arra, drithëra, bishtajore, fruta dhe perime - ju brenda gjashtë muajve të vëreni rezultate pozitive.

Megjithatë, unë ju bëjë thirrje për të praktikuar vegetarianism ose të bërë kalimin në vegetarianism.

Ju mund të vazhdojë për të ngrënë mish dhe peshk enët. Ju gjithashtu mund të hani vezë. Vetëm çikë përdorimin e tyre në një minimum që ju mund.

Së fundi, ushqim të shëndetshëm çdo ditë - numri maksimal i fruta, arra, qumësht dhe gjëra të tjera, dhe numri minimal i mishit, peshk, vezë. Dërgo idetë tuaja në formën e komenteve dhe buzëqeshje duke kërkuar në metro së jugut;