Si e bëri dasmën Vedic


Kjo Wedding Vedic mbetur në traditën e shoqërisë moderne si një ritual të prerë se qëllimi i një familje të rinj.

Dhe kohët e fundit, procesi i dasmës u shtrembëruar në mënyrë që njerëzit të vijnë në qendër vetëm për të pirë dhe ngrënë mirë.

Kultura e të parëve tanë ishte aq e avancuar dhe me dhunti të shumta që wedding Vedic realizuar qëllimet dhe objektivat specifike.

Për shembull, kur kishte për të marrë veprim - definuar urtë, i cili në pronësi astrologjisë dhe zvezdochteniem. Kjo është për shkak të faktit se jetët tona plotësisht i nënshtrohen rregullave hapësirë.

Planeti ynë është aq i vogël në krahasim me hapësirën e gjerë - hapësirë ​​që injorojnë rregullat e rrezikshme.

Ajo jeton nga rregullat e universit shpjegon pse kultura Vedic është zhvilluar kështu. Dhe Vedas janë mësuar të njohin dhe ndjekin rregullat e hapësirës.

Pastaj, para se festimet do të zhvillohet - një familje të rinj dhe prindërit e tyre të mbledhur sa më shumë nga familja dhe të afërmit e tij. Ne u përpoq për të mbledhur familjen e tij në një vend.

Ky ishte qëllimi kryesor ndjekur nga kultura Vedic. Çfarë paraardhësit tanë e bënë këtë? Për shkak se ajo është shkruar në ariane Veda dhe ajo kishte një kuptim më të thellë.

Ditën e dasmës kaluar - ishte e lidhur ngushtë me ditën kur familja e re ishte në nivelin fizik për të hyrë në marrëdhënie intime.


Dhe kur të rinjtë ishin të rezervuara në posaçërisht për ta, një vend për konceptimin - të gjithë të afërmit energjikisht mbështetur ato. Çdo njeri u përpoq të japë të dhëndërit e tyre të energjisë, dhe secila grua i dha energji për të nuses.

Prandaj wedding Vedic ishte shumë i mbushur me njerëz. Dhe më shumë energji mund të lëshoj një furtunë e në mesin e të rinj - të shëndetshme, të mençur dhe më të fortë të lindur fëmijën e tyre të ardhshëm.

Kujtojnë se wedding Vedic kishte asnjë alkool dhe njerëzit nuk e ka vënë qëllimet sapo të vijë dhe të hani. Gjithkush kërkuar për të ndihmuar familjen që vijnë për të realizuar fëmijët më të shëndetshme dhe të forta.