Si për të ngrënë apo mënyrë jetese i mençur


Fakti si për të ngrënë është një proverb i vjetër: "Njeriu përfaqëson faktin se ai gjithmonë ha."

Kjo më kujton një burrë vërejtje në forum mbi shëndetin.

Ai shkruan: "I love dumplings. Çdo ditë prej tyre në numër të madh, veçanërisht në mbrëmje. Dhe pastaj ai pyet forumchan: "Kjo procedurë me këtë frazë, rezulton që unë jam një trashaluq i madh, apo jo?"

Kjo është sigurisht një shaka në lidhje me shëndetin. Siç thonë ata, humor mjekësore. Megjithatë, në çdo shaka ka vetëm një pjesë shaka. Pse është popull i ditur dhe të ndjeshme vazhdimisht të mësojnë se si për të ngrënë?

Vedas thotë se ka 3 lloje të ushqimit që njerëzit hanë.

Ky ushqim është injorancë, pasion dhe mirësi. Ushqyerit e vërtetë, e cila çon një të zhvillimit - it është vetëm përdorimi i produkteve të tilla që kanë të bëjnë me mirësi. Tani analizuar të gjitha detajet dhe të rendit.

Për shembull, si për të ngrënë është shkruar në shkrimet e shenjta Vedic, ku vegetarianism është barazuar me përdorim të hirshme e produkteve dietë. E njëjta gjë është e vërtetë për ata që e praktikojnë dietë ushqimore të papërpunuara. Vedas thonë se njerëzit të pothuajse gjithmonë të shëndetshëm. Dhe edhe në qoftë se ata marrin të sëmurë - ata janë shumë të lehtë për të kuruar.

Përdorimi i patate të skuqura, produkteve që mund të ruhen për vite, i konservuar - është ushqim që i takon krejtësisht të injorancës.


Dhe në qoftë se ju shikoni në ato më shumë se një vit duke studiuar se si për të ngrënë - ju do të shihni se ata nuk blej ushqim, patate të skuqura, produktet e tyre konservuar gjysëm-të gatshme dhe si ushqim.

Përdorimi i produkteve në pasion - kjo është një njohuri e pjesshme e si për të ngrënë të drejtë. Kjo njohuri është shumë më mirë sesa injoranca. Për të pasioneve Produktet përfshijnë: të gjitha ushqimet dhe gatim, për të cilat ju mund të rrinë fjalën "shumë". Për shembull, shumë ftohtë, shumë i kripur, shumë i lagësht, etj

Ndërsa ne jemi të mësuar se si për të ngrënë dietë e duhur dhe të interesuar, të shëndetshme dhe të ekuilibruar, shikoni me mirësjellje ushqim.

Ushqim i mëshirshëm - kjo është vetëm se ushqimi është i gatuar, dhe një që është e këndshme për shpirtin.

Për shembull, në qoftë se ju të përgatisë gjellë tuaj të preferuar dhe menjëherë hëngri atë - një ushqim mirësinë dhe kjo është të ushqyerit e drejtë dhe e mirë. Nëse i njëjti ushqim të hedhur më shumë se tre orë - ajo ka humbur pronat fillestare dhe janë trajtuar të ngrënies injorancës. Është më mirë për të hedhur ushqim të tillë ose të ushqyer atë në kafshët mund të jetë.

Kjo është kryesisht për shkak të faktit se të gjitha produktet tona përmbajnë jo vetëm yndyrë, vitamina dhe sende të tjera të dobishme. Shumë tani harrojmë për aspektin delikate të pjatave që jo shumë kohë më parë, shkencëtarët kanë zbuluar.

Që nga ajo nuk ishte një grup nga vende të ndryshme dhe hulumtimeve të kryera në intervale të ndryshme kohore - lista e tyre në këtë nen nuk do të.

Prandaj rekomandimi për ju - të përgatitur ushqim në numër aq sa ju mund të hani në një kohë. Gjithashtu, ju do të merrni më shumë shëndet - në qoftë se ju të shtoni në dietën tuaj frutat më të freskëta dhe perime.

ushqim mirësi gjithmonë ju bën mirë, i zgjuar dhe të shëndetshme. Kjo është arsyeja pse unë të ruajtur atë ushqim të shëndetshëm - kjo është një mënyrë jetese i mençur. Dhe ju duhet të mësojnë të vërtetën për X%

D0? Ekonomik Industria e përpunimit të frutave: