Si të shpëtoj nga frika navyazlyvyh


Mëso: se si të shpëtoj nga frika ngulët - Detyrë e secilit prej nesh.

Kjo është e nevojshme në mënyrë që secili prej nesh jeton një fëmijë - kështu thonë psikologët.

Edhe në më të mëdha lider ushtarak jetën e fëmijëve psikologjik.

Psikologët gjithashtu argumentojnë se ka pak në Tokë që nuk i frikësohen.

Secili prej nesh është frikë, dhe ndoshta jo një.

Një tjetër gjë - ne jemi aq thellë fsheh frikën tonë që ata janë në nënndërgjegjeshëm tonë dhe mund të na ndalojë nga të jetuarit. Pra, natyrisht, në qoftë se ju doni të përmirësuar jetën tuaj, ju duhet të punojnë për të. Dhe kjo është një teknikë të veçantë që ju mund të aplikoni në jetën time dhe unë me kënaqësi do të ju përfaqësoj.

Metodat për të hequr qafe të frikës ngulët


Gjëja e parë që do t'ju ndihmojë të hiqni frikën në jetën tuaj - të organizojnë mendimet tuaja. Frika jonë parandaluar na marrë lumturinë e vërtetë të jetës.

Për më tepër, çdo frikë pengon rritjen tonë personal. Ju ndoshta keni vënë re se kur ju mendoni për pasojat e mundshme të gjërave të këqija - apo - ndodh keq. Liria nga frika, në një kuptim, është e ndërthurur me të menduarit pozitiv.

Një qëndrim pozitiv për çdo situatë mund të zvogëlojë frikën tuaj ose largimin e tyre krejt. Filloni duke praktikuar të menduarit pozitiv - kjo është përgatitje.

Duke ditur këtë, ju mund të zgjidhni kohën dhe vendin - që askush nuk bothered ju, dhe të gërmoj nëpër libra më thellë në meditim.

Mundohuni të marr të gjitha frikën tuaj të brendshme në sipërfaqe dhe të shqyrtojë ato me një pamje të mirë. Kush - frika e vdekjes, i cili - ajo ka frikë për shoqëruesit e tij, i cili - kjo është për shëndetin, etj

Vetëm duke bërë punë mendore për të nxjerrë frikën tuaj dhe ndërgjegjësimin e tyre - ju jeni në gjysmë të rrugës përgjigjet në pyetjen: "si të shpëtoj nga frika ngulët?".

Paralelisht, gjithmonë duke bërë punë të tillë - Zhvillimi juaj personal do të përshpejtohet në masë të madhe. Si një nga madhor "Nëse ju e dini frikën tuaj në fytyrë -. Gjysmës ju keni fituar prej tyre"

Faza e dytë - për të marrë me çdo rrezik veç e veç. Pothuajse të gjithë njerëzit e asaj - se frika është për shkak të injorancës. Mos harroni, kur ju nuk mund të notosh - ju kishin frikë nga mbytja. Dhe analogjitë të tilla mund të vënë në çdo sferë të jetës.

Kur ju kuptova, çfarë saktësisht keni frikë - të përpiqen për të gjetur më shumë informacion në lidhje me burimin e frikës suaj. Kjo do t'ju ndihmojë për të kuptuar burimin më të thellë të frikës.

Së fundi, faza e tretë dhe faza e fundit - vetëm të fillojnë të veprojnë nëse ka ndonjë frikë - veprim. Faza e tretë do të ju tregoj një shembull. Në Kiev, kullë është ku paratë mund të kërcejnë litar parë obv'yazavshys.

Natyrisht, ky proces është i kontrolluar nga njerëz të trajnuar posaçërisht.

Dhe kjo është vërejtur se më shumë një person duke qëndruar në buzë të kullës - gjasat më të madhe se ai nuk do të hidhen.

Përfundimi nga kjo histori e shkurtër është. Nëse ju jeni ende frikë dhe të mendojnë se si të shpëtoj nga frika ngulët - një mënyrë - vetëm të marrë dhe të bëjë. Kjo është ajo që i mençur bëni. E megjithatë, për të forcuar ty në qëllim, shihni video të një gjarpër me syze dhe një foshnje vjeçare.