Si të shpëtoj prej negative


Për të na përcaktojë, se si të shpëtoj prej negative - Ne duhet të identifikojmë dhe të hequr burimin kryesor të informacionit të keqe.

Sot në botën tonë aq shumë informacion negative bie mbi personin që ndonjëherë dëshiron shumë - atëherë të drejtuar larg, shpëtojnë.

Negative - po shkatërron jo vetëm humor tonë, por edhe dëmton energji dhe trup frymëror. Dhe si rezultat - trupin tonë fizik.

Është burim shumë i fuqishëm i informacionit është media të këqija. Radio, gazeta, revista, televizion - vetëm duke shpërthyer me e keqe dhe pista. Lajm veçanërisht i rrezikshëm.

Mos harroni se në qoftë se jeni të vërtetë ndodh që - që serioze - ju do të gjeni më shumë për atë për orë të tëra.

Nga rruga, ishte një artikull në lidhje me rreziqet e TV. Lexoni, mos zhgenjeheni. Kjo është një tjetër arsye për të braktisur ndërrim pikëpamjesh përmes mediave, dhe, rrjedhimisht, për të kuptuar se si të shpëtoj e negativitet.

Një mënyrë e thjeshtë se si të shpëtoj prej negative


Pra, ne kemi gjetur se gjëja e parë që mund të bëjmë tani dhe ajo është absolutisht i lirë - kjo kufizojnë kontaktet tuaj me "ekran blu". Unë do të argumentojnë se nëse ju bëni këtë qëllimisht dhe në përgjithësi të ndaluar shikuar televizor - në një muaj - dy ju do të ndjeni disa mendimet pastrimin e fëlliqur. Kjo është nga përvoja personale.

Gjëja e dytë që do t'ju ndihmojë të merren me pyetjen - ku për të menduar drejtpërdrejtë, për të menduar gjithmonë mirë - një zëvendësim për informacione të tjera.

Staraysya vënë në kokën e tij vetëm informacione që do t'ju ndihmojë të zhvillojnë ose të shkaktoj ndjenja pozitive. Të gjitha informatat tjera është bllokuar thjesht. Imagjinoni në mendjen tuaj është një filtër i fuqishëm që është vazhdimisht duke punuar në se si të shpëtoj e mendimit negativ.

Gradualisht, pas disa muaj, ju do të mësojnë të mirë "filtër", duke liruar energji për zhvillimin e vet atje personal. Ajo që unë dua të paralajmëroj - është shikimin e pakuptimtë. Për shembull, për të vendosur humor me siguri mund të shikoni film funny apo skenë.

Por në qoftë se ju të vini re se show marrëzi flagrante - më mirë qafe mendimet e tyre në vuajtje.

Edhe pse këtë shfaqje dhe demonstrojnë pretendoi mund të duket qesharake - por ajo ju mban në pikë - që ju tani të qëndrojë.

Gjithashtu mos harroni në lidhje me mjedisin. Nëse mjedisi juaj është e njerëzve me mendje negative paradë - vetëm kufizojnë kontaktet me ta.

Në disa situata, përfundimisht, bie ata miq që lëshojnë më negativ. Ndoshta kjo ka të ngjarë - do të ndryshojë rrethin shoqëror. Nëse familja dhe miqtë - nuk do të përpiqet për të rindërtuar ato. Psikologët ende nuk është e mundur, dhe ju do të jetë në gjendje për të vryatli.

Por ju mund të nisem drejtë tani. Gjithashtu, psikologët kanë treguar se mendja jonë mund të jetë pozitive dhe negative.

I vini re se të menduarit negativ është venitje jetën dhe rritjen personale të çdo kodrina në rënie.

Kjo është ndoshta subconsciously natyrisht çdo njeri normal. Prandaj, nxirrni përfundimet tuaja. Unë shpresoj se ky manual do t'ju ndihmojë të kuptoni se si të shpëtoj nga negativitet. Fat i mirë në jetë!