Si të mbijetojnë krizës Midlife


Nëse një person të bllokuar në një situatë të vështirë dhe mendon Si të mbijetojnë krizës Midlife - Kjo është e tmerrshme për të parë.

Megjithatë, kur mendimet e tilla vijnë - kjo është shumë më mirë se vetëm vuajnë, dhe shpesh të jetë në depresion.

A është në grahmat e një personi për të jetuar? Unë dyshoj për këtë.

Le të shikojmë të kaluarën shkaqet e saj rrënjë.

Ju ndoshta e dini sundimin e shkakut dhe pasojës. Siç thonë ata: "Asgjë thjesht nuk do të ndodhë." Nuk ishte një arsye, atëherë, do të hetohen.

Pra, ne jemi të ballafaquar me atë që shumicën e njerëzve - kjo është një pasojë. Pyetja logjike. Hetimi i çfarë? Kur kemi hyrë në moshën e rritur, pas shkollës apo institucionit - ne jemi ëndrrat, ambicie dhe besim.

Njeriu shkon në punë, dhe beson se puna e të gjitha ëndërrat e tij vijnë e vërtetë përfundimisht. Ajo merr disa vjet, por situata nuk ndryshon shumë. Njeriu mendon, "E pra, eja më shumë tjetër vjet -. Jo të gjithë do të" Megjithatë vite, dekada, dhe pse ëndrrat - kjo nuk është e vërtetë.

Shpesh, njerëzit të jetojnë pa një qëllim të caktuar, në pritje besim të plotë dhe se një herë se është formuar. Të besosh në një përrallë. Dëmtimi i shtetit, por zakonisht - asgjë nuk është formuar dhe tregim është vetëm një përrallë. Nëse ju dhe duke vepruar, por në drejtim të gabuar - mund të mbështetet vetëm në një monedhë në pleqëri.

Nuk ka asnjë të tillë që një ditë isha i vogël, çdo gjë do të bëhet më mirë dhe lumturi.


Dhe kur është fjala për realizimin e cila "mbërriti" - kjo është ku çështja del dhe si të kalojnë nëpër një krizë Midlife. Ka dy pikat kryesore.

E para - një njeri i 40-50 viteve nuk ka arritur që ëndërronte për 20 vjet. Ai e sheh se shumë jetoi dhe ëndrrat mbetën ëndrrat. Ajo tregon paqen e vërtetë e mendjes.

Sidomos në këtë moshë njerëzit fillojnë ndryshimin dhe zhvillimi i vështirë personalitet nga e para është e vështirë. Si rezultat - njerëz të merrni mbërthyer në probleme dhe pakënaqësi.

Gjëja e dytë është që ju duhet të bëni menjëherë - për të kuptuar ndjenjat e tyre. Ndjenja se ju nuk e gjeni në jetë që sjell kënaqësi ju.

Problemet ndodhin në psikikën ai person thjesht nuk e di se si për të kuptuar kuptimin e jetës.

Kjo nuk është gjetur, ajo nuk ka treguar. Prandaj, ajo nxit shpirtin dhe mendjen. Dhe kështu që kur një njeri i humbur në conjectures çfarë po ndodh në jetën e tij - për atë është e vështirë për të komunikuar. Këtu ata janë, arsyeja e vërtetë. Dhe duke e ditur shkakun - ajo mund të hiqet dhe të korrigjohen.

Njeriu mund te kuroje. Ka dy detyra që të gjithë duhet të pyesni veten. Unë duhet të them - kjo është punë serioze dhe përkushtim rritje të nevojshme personale.

E megjithatë, gjëja e parë për të - të planifikojnë qartë jetën tuaj për të ardhshëm 20 - 30 let.Vtoraya - duan, dhe për të gjetur qëllimin tuaj të vërtetë.

Zbuloni se pse ju jeni këtu?

Nëse ju bëni vetëm këto dy rregulla - ju ndoshta e kuptojnë se si të kalojnë nëpër një krizë Midlife. Në të ardhmen, ju do të ndjeni më dhimbje të tillë.