Siç përshkruhet dashuria Veda


Energjia më e fuqishme në univers është e thënë Vedas dashuria .

Çdo gjë në botën tonë është krijuar - krijuar e saj dhe për shkak të kësaj energjie.

Dhe siç thonë ata e duan Veda - qëllimi i jetës është absolutisht çdo person. Më interesante është se gjithkush e kupton se ndjenjat - e tij.

Dhe kjo është në perceptimin tonë, ndjenja e vërtetë do të tregojë saktësisht se si ne e kuptojmë dhe e kuptojnë. Nëse do të gjeni lumturi dhe harmoni - kështu që të jetë ajo. Megjithatë, ju duhet të bëni një përpjekje. Dhe, si të gjitha shumë të ndryshme dhe në faza të ndryshme të evolucionit - mënyra në të ndryshme - Vedas përshkruajnë dhe dashuri.

Të Vedas përshkruajnë këtë gjendje për katër lloje të njerëzve në shoqërinë tonë.

Kjo është për shkak të faktit se një person mund të tregojnë dashuri ndaj mirësisë Huns, pasion dhe nivelin e injorancës transhendente.

Bazuar në këtë - unë dua të ju tregojnë më shumë për mënyrën se si për të treguar një ndjenjë të madhe të saj dhe të jetë i lumtur në jetën familjare.

Vërtetë, familja Vedic - fillon manifestimin e saj fizike. Dhe shpesh fillon me trajnimin.

Prandaj zgjedhja juaj për të zgjedhurit duhet të shkojnë përmes jetës seriozisht.

Ju duhet të kuptoni se më serioze dhe osoznanney postavytesya ju në zgjedhjen e duhur - më mirë marrëdhënia juaj do të jetë në të ardhmen. Këtu janë disa udhëzime që na japin të arian Veda sllave në lidhje me zgjedhjen dashurinë e vërtetë.


Nëse jeni duke planifikuar për të ndërtuar një marrëdhënie serioze - mendoj që ju doni të gjeni. Pas paraqitjes imazhin e dëshiruar - Ju duhet të bëhet si një kërkim për të. Për shembull, në qoftë se ju doni një të shëndetshme dhe të zgjuar - ju duhet të tregojnë këto cilësi në veten tuaj.

Çfarë ju ka pëlqyer paraqitjen e personit - kjo nuk është asgjë. Çfarë duhet të jetë i sigurt për të paguar vëmendjen për një vajzë - të natyrës së njeriut apo djalë.

Detyra kryesore e këtij njeriu - vajzë japin mbështetje dhe përgjegjësi të vazhdueshme ushtrim në të gjitha që ka të bëjë me martesën. Kjo është një nga kriteret kryesore me të cilat mund të zgjidhni çdo një njeri të mirë.

Nëse këto cilësi në një njeri jo - kështu që është shumë herët për të filluar një familje.

Me vajzat e vogla - të ndryshme. Ata kanë përgjegjësi të tjera. Ata thonë se Vedas dashuri një njeri vjen para vajzë të pastër. Dhe, detyrë kryesore e vajzave - për të ruajtur pastërtinë e trupit të tij dhe të jetë i ndershëm. Është për këto vajza mund të krijojë një familje të lumtur.

Gjithashtu, në qoftë se ju jeni tashmë në aleancë me të tjerët - më të keq të të gjitha - kjo është pjesë e të zgjedhurve të tij. Kështu Vedas përshkruaj dashurinë. Kjo është për shkak të faktit se një herë ju keni krijuar një aleancë - karmën tuaj dhe fatin gërshetuara.

Ky është fati yt. Braktisja bashkëjetesën - Ju ndërpreu marrëdhëniet me një njeri, por nuk e thyejnë karmën e përbashkët dhe fatin.

Në një mishërim të mëtejshëm, universi do të ju jap një marrëdhënie të ngjashme, çfarë do të ju shkoi me ta deri në fund.

Për më tepër, divorci është shumë e rrezikshme për gratë si një familje në jetën e një gruaje luan një rol shumë më të mëdha se sa për meshkujt. Dhe mundësia e gjetjes më të mirë - pak.

Përfundimi është. Nëse ju doni të krijoni një familje të vërtetë të mirë - të gëzojnë një studim se si Vedas përshkruaj dashurinë e mirësisë në drejtim të filozofisë Vedic.