Si për të rregulluar jetën në Veda në familjen e tyre


Çdo herë i bindur se si paraardhësit tanë ishin të mençur, sepse ata kishin Jeta në Veda .

Të Vedas përshkruaj vetëm një frazë që tregon , si paraardhësit tanë jetonin.

Kjo frazë është: Shenjtërohuni perënditë tuaj dhe paraardhësit, të jetojnë me ndershmëri dhe në harmoni me natyrën. Le të konsiderojmë këtë frazë nga komponente.

Ndero perëndive të tua dhe paraardhësve të ...

Kjo nuk është të thotë që ju keni për t'u lutur nga mëngjesi deri natën. Kjo frazë do të thotë se njerëzit duhet të ndjekin rregullat që çojnë në zhvillimin e saj dhe prosperitet.

Kur ne ndjekim rendin e saktë të ditës, hani ushqime të drejtë, të zhvilluar personalitetin e tyre, të ndërtuar marrëdhëniet me të tjerët - ne kështu nderuar zotat dhe paraardhësve.

Kjo është jeta në personin e mençur Veda cili është përshkruar si ariane Veda.

Jetojnë me ndershmëri ...

Ndërgjegjja në të gjithë. Gjëja më e rëndësishme që ju duhet të kuptoni - të ndaluar duke bërë atë që ju nuk dëshironi për veten tuaj.

Kjo nuk do të thotë që ju duhet të shkoni në manastir dhe e vë të gjithë faqen e për të rrahur në to. Për të jetuar me ndershmëri - kështu që të mbajë njerëz dhe ngjarje që kanë për qëllim krijimin.

Për shembull, nëse ju punoni në një fabrikë për prodhimin e alkoolit, duhanit, armëve - ju të pushojë për të jetuar me ndershmëri. Në të kundërtën, aktivitetet tuaja kanë për qëllim shkatërrimin. Real Jeta në Veda do të thotë çdo aktivitet juaj duhet të përqëndrohet në krijimin dhe krijimit.


Pra, thonë Veda.

Në harmoni me natyrën ...

Tani një sistem i fuqishëm i shoqërisë së konsumit. Ndonjëherë ju shkoni në supermarket ose në qendër - dhe më shumë i befasuar. Pyes veten se si një njeri i cili e sheh veprimin ose shitjen, është çdo gjë, edhe pa menduar: a duhet kjo apo jo.

Gjëja më e rëndësishme për këtë produkt zbritje. Shpesh, shumë njerëz në shtëpi është shumë gjëra që ata nuk e gëzojnë. Njeriu bën një bandë e junk dhe mbeturinat edhe pa menduar - ku ajo erdhi nga dhe ku ai shkoi.

Me këtë ritëm, madje edhe miliarda njerëz të mjaftueshme për të ndotin plotësisht natyrën. Dhe kjo mund të shmanget sot.

në qoftë se ju merrni filozofinë e kulturës Vedic dhe jetës në Veda - ju do të përmirësojë jetën tuaj dhe mjedisin sa më shpejt të jetë e mundur.