Si për të bërë një tranzicion në një dietë ushqimore të papërpunuara


Hello, i dashur lexues blog!

Më e rëndësishmja, ju duhet të bëni të drejtën kalimi në ushqim të papërpunuara - A është të pyesni veten një pyetje. Pse mund ta bëni këtë?

Për mua, kur tha në lidhje me dietën ushqimore të papërpunuara - I really liked këtë ide. Megjithatë, në atë kohë, unë nuk ishte gati. Në qoftë se ju, në reflektim, ende erdhën në përfundim se kjo është pikërisht ajo që ju duhet, kur ju tregoni disa pika të rëndësishme.

Për të ju kalimin në ushqime ishte i butë dhe natyrisht nuk është një rregull. Çdo gjë duhet të jetë sa seamless të jetë e mundur. natyra është e tillë që ne nuk duhet të përzënë kuaj - ende kanë kohë.

Së pari, ajo duhet të ndodhë në kokën tuaj.

Dhe për këtë, lexoni, të tilla si ushqim të papërpunuara para dhe pas njerëzve nuk është i pari i gatuar në këtë rrëmujë. Ju mund ta bëni këtë në forume, në librat, nëse është e mundur, bisedoj me të para-foodists. Tani vjen psikologjike, më shumë në planin fizik.

Nëse tani, ju nuk praktikoni vegetarianism - kalimi i menjëhershëm në dietën ushqimore të papërpunuara mund të shkaktojnë probleme me shëndetin tuaj. Kjo është për shkak të faktit se kur ju refuzojnë nga mish, peshk, vezë - në trupin tuaj më të gjatë për të arritur toksina.

Trupi kupton dhe fillon menjëherë të tërheqë ato toksina dhe helmet që ju të mbledhur gjatë gjithë jetës. Ajo sekretim i sasive të mëdha të toksinave - për ndryshimin e modeleve të hahet mund të shkaktojë vështirësi.


Me këtë rast, të jetë i sigurt për të lexuar komente Syroyid gjallë, miqtë e mi.

Imagjinoni trupin tuaj 20 vjet e akumuluar helmet, toksina, toksina - dhe tani ju dëshironi ata për një muaj hequr. Si përfundim nga përvoja personale - për herë të parë ju lutem vizitoni vegetarianism.

Atëherë të jetë i sigurt që të dëgjoni me trupin tuaj. Zhvillimet e mëtejshme në dietën tuaj të re gjithashtu ka një vend për të vënë atë. Mundohuni në kohë që të ketë pjatë juaj është më dhe më i freskët dhe më pak i gatuar.

Mos harroni se secili ka të ngjarë të ndodhë - në mënyra të ndryshme. Kush - se kjo periudhë do të marrë gjashtë muaj. Ajo ishte në rastin tim.

Tranzicioni Dikush të ushqimit të papërpunuar ose merr shumë më pak kohë. Kjo është gjëja më e rëndësishme - dëgjoni me trupin tuaj. Dhe dhuratë e mia për ju - Video mbi kanal të gjerë me syroedkoy time njohur Elena: