Si për të gjetur lumturinë në jetë


Çdo ditë miliona njerëz lëviz me idenë " si për të gjetur lumturinë në jetë ? ". / P

Në disa, në praktikë, kjo poluchayetsya, të tjerët jo.

Përse kjo rezulton se si për të gjetur lumturinë në jetën e të gjithë të mendojnë, dhe për të gjetur vetëm një të tillë.

Përgjigjja është e thjeshtë: ata të cilët janë duke jetuar lumturinë - e di 5 rregullat themelore. Mbajtja e këtyre rregullave në kokën tuaj - ju gjithmonë do të dini se si për të gjetur lumturinë në jetë.

Le të marrin një më afër shikoni këto rregulla:

1. Në përgjithësi qëllimet dhe dëshirat:

Tani për tani, të marrë një copë letër dhe shkruani çdo gjë që ju dëshironi dhe të ëndërrojë. Tani marrin dhe shkruajnë të paktën dy pikë.

Shkroi? Tani ulen dhe të mendoni se çka do të ndodhte në qoftë se ju nuk e kishte përmbushur atë që është shkruar? Kjo do t'ju ndihmojë për të kuptuar jetën.

2. Në përgjithësi bujaria

Stop lakmitar dhe të ndajnë njohuritë, pasuri, disponimin e tyre të mirë me të gjithë në rrugën tuaj. Gjithashtu fillojë të marrë bujaria e të tjerëve - që është në qoftë se ju jepni sinqerisht, pastaj të marrë atë. përputhja me këtë rregull vetëm do të lidhen me ju së shpejti për të ndjehen lumturinë e jetës.

3. Rregulli i shkakut dhe pasojës

Gjithmonë mendoj kur marrin ndonjë vendim. Absolutisht çdo vendim ose ju sjell lumturi, në ose jashtë. Kur të marrë ndonjë zgjidhje, pyesni veten: "Ky vendim do të më çojë në qëllimet e mia dhe ëndrrat, dhe në fund të fundit të dhënë lumturi?".


Merrni kohën tuaj dhe të peshoj të gjitha.

4. përpjekje zakonisht minimal

Merrni gjithçka që ka ndodhur për ju, të tilla si ajo është. Edhe në qoftë se ka ndodhur e keqe - të marrë atë si një shenjë se ju keni mbrojtur situata juaj më i keq. Di universi ju do.

5. Në përgjithësi qëllimi në jetë

Çdo ditë, pyesni veten: "Cili është qëllimi im?" Pas një ndërsa ju do të merrni një përgjigje. Kjo mund të tingëllojë një këngë nga një fqinj nga një i huaj. Kushdo që e di qëllimin e tij në jetë - gjithmonë do të jetë e garantuar dhe e lumtur.

Unë shpresoj tani ju e kuptoni se si për të gjetur lumturinë në jetë.

Të gjitha mendimet tuaja dhe pyetje mund të shtoni në komentet më poshtë.