Si kriza e reja të zgjerimit moderne familjare


Më lejoni t'ju kujtoj se Kriza e familjes moderne fillon dhe jo vetëm ndonjë marrëdhënie mund të jetë edhe mirësi dhe harmoni dhe në grindjet e vazhdueshme dhe imazhe reciproke.

Prandaj, është e rëndësishme për të kuptuar: marrëdhëniet tuaja janë në fazën e degradimit apo fazë të zhvillimit.

Për të kuptuar më thellë atë - të vazhdojnë të flasin për arsyet e lindjes së ankesave reciproke dhe keqkuptimet. Ne kemi gjetur se fillimi i krizës - është egoizëm dhe zemërimi.

Këto faza mund të kthehet edhe marrëdhënien tuaj në rrugën e duhur. Ky bashkim Vedic - kjo është jeta për një tjetër, jo për të kënaqur egoizmin e tij. Aty qëndron sekreti i lumturisë dhe harmoni në jetë.

Nëse njerëzit nuk mund të mendojnë larg egoizmin tim dhe imazhet në formën e zemërimit - ka pakënaqësi në të gjitha. Me frustrimit në marrëdhëniet - ajo shkon në fusha të tjera të jetës. Në këtë fazë mund të themi se zhvillimi i një familje mbi dhe fillon fluturues në humnerë.

Pastaj - kriza më shpejt dhe seriozisht duke filluar të rritet. Rezultati është frustrimi lakmia. Kur lakmia - njerëz kanë filluar të shikoni për lumturi jashtë shtëpisë së tij.

Njerëzit kanë filluar të blerë gjëra të panevojshme duke shpresuar malet nga ekseset e lumturisë të fituar pasuri. Gjatë lakmisë së përgjithshme të familjes më shumë njerëz fillojnë të punojnë për të fituar një gjë të re që ata nuk kanë nevojë.


Ata shpresojnë se kjo gjë do të sjellë atyre lumturi dhe kënaqësi. Pra, njerëzit nuk e shohin se si fazën tjetër të krizës. Kriza e familjes moderne është rritur nga dalja në njerëzve iluzione.

Ato nuk mund të kapur veten duke menduar se çdo gjë e re është lumturi vetëm për një moment dhe lumturi të plotë pasi nuk kishte dhe nuk ka. Nga mungesa e lumturisë së përhershme - si dikush humbur njerëzimin dhe të fillojnë të zhvillojnë një cilësi të kafshëve.

- Për të krizës moderne familjare po bëhet fazë më të rënda. Filloni thashetheme. Si një burri dhe gruaja fillojnë të diskutojnë plitkuvaty dhe të gjithë. Kështu, njerëz të shkatërruar veten e tyre nga brenda.

Si rezultat i thashethemeve të vazhdueshme - ka urrejtje e mjedisit dhe për botën në përgjithësi. Dhe degradimi marrëdhënie pik - është shfaqja e armiqësisë, urrejtja pas si rezultat. Njerëzit janë në një gjendje të zemëruar - dhe kjo është rruga më e shkurtër për shkatërrimin e ndonjë lidhje. Sidomos tani në familjet tona moderne pastaj mund të shihni mjaft e mjaftueshme.

Mënyra më efektive për të zgjidhur problemin - di përgjegjësitë e tyre në familje dhe të kuptojnë përgjegjësitë gjysmave tyre. Kjo do të ju ndihmojë për të kapërcyer Kriza e familjes moderne , dhe do të mësoni si të merrni lumturi duke e bërë gjysmën mirën e tij të vetëm.