Si të qëndrojnë të shëndetshme, të mbajtur atë të pastër ose të përdorin eukalipt


Miqtë, le të marrin në konsideratë përdorimin e cila është Eucalyptus, nëse jeni të vërtetë dëshironi një efekt pozitiv, duhet praktikuar me njohuri dhe respektimin e rregullave të caktuara.

Në fakt, çdo gjë është shumë e thjeshtë. Dhe kjo fabrikë, sidomos vaj i saj thelbësor është aq praktike që ato mund të përdoren kudo.

Megjithatë, në vend të përdorimit mundësisht kënaqur saktësisht se një vaj i vërtetë thelbësor, jo emulsion i tij i lirë, apo diçka të tillë - atëherë.

Dhe po, ajo mund të përdoret jo vetëm për qëllime mjekësore, por në shumë gjëra shtëpiake. Në fakt, pjesa e parë e shkrimit le të na kushtoj pronat e saj medicinale, dhe i dytë do të flasim për përdorim në jetën e përditshme.

Aplikimi Eucalyptus


Unë mendoj se askush nuk është i detyruar të miratojë faktin që në vetvete është një bimë që i përket grupeve: impianteve të trajtimit. Kjo do të thotë se mjekësi konvencionale, dhe jo vetëm se ai e ka njohur cilësitë e saj shëruese dhe filluan të praktikojnë gjethe, vaj, dhe pjesë të tjera të pemës.

Por unë mendoj se ju, lexuesit e mi të dashur, interesante për të mësuar në lidhje me përdorimin specifik që mund të praktikohet në shtëpi. Prandaj, gjëja e parë që ju mund të bëni - është që të përdorni vaj të pastër eukalipt si një mjet për të eliminuar dhe parandaluar zbokth.

Kjo është bërë e mirë në natën dhe lani flokët tuaj, kokës pak lagështirë rritjen e flokëve në vende të aplikoni një sasi të vogël të naftës lëvizje e jashtëm.

Kjo, në qoftë se ju mund të telefononi atë se, është e nevojshme për të ruajtur maskë për rreth 15 minuta.

Pastaj pije. Kështu, kur maskë është aplikuar, ju mund të përjetojnë disa lëkurë të lehta shpimi gjilpërash. Kjo është normale. Gjëja kryesore është se këto nuk ishin djegur ndjesi shpimi gjilpërash.

Në të njëjtën kohë, kur ju filloni çdo ditë apo çdo ditë të tjera për të vënë këto maska ​​- ajo do të rezistojë jo vetëm kërpudhat zbokth dhe gjithashtu të bëjë flokët më të fortë. Dhe, eukalipt kërkesë shumë praktik si një dezinfektues natyral gjetur dhe ngre imunitet fondeve.

Po, veçanërisht në dimër ose të motit të ftohtë mund të ndikojë vetëm një "vrasin dy zogj me një gur."

Për shembull, në qoftë se ju të filloni në shtëpinë tuaj të përdorur një sobë të vogël të naftës, e cila do të shtojë vaj të pastër eukalipt - ajo patjetër do të dezinfektohet dhomë të gjallë, dhe pozitivisht të ndikojnë në sistemin imunitar.

Më kujtohet se kur thithur eter, trupi ynë shkon ndikim në nivelin e delikate, duke filluar për të aktivizuar shumë funksione. Gjithashtu, në qoftë se ju përdorni në shtesë borzilok dhe esteret e tij - kjo do të forcojë vetëm parandalimin e ftohjet.

Dhe flasim si premtues për përdorim shtëpiak. Ashtu si rastin e mëparshëm - ajo është shumë e fortë si një dezinfektues dhe cleanser.

Pra nëse doni një banjo të mirë të pastër - vetëm të shtoni 2 - 3 pika vaj esencial për çdo 5 gallons e ujit, dhe housecleaning.

Sa për objektet tjera, 5 litra është e mjaftueshme dhe 1 - 2 pika. Shkëlqyer për të përdorur në kuzhinë. Për të pastruar frigoriferin dhe dezinfektoj atë duke i shtuar për çdo litër një rënie.

Dhe për të eliminuar odors pakëndshme në kuzhinë - të pastruar në kuzhinë (2 - 3 bie në 5 litra). E megjithatë, shumë vajza intereson: eukalipt cila gjeti aplikim në shtatzëni dhe mund ta përdorin atë në të gjitha.