Si të gjithë emrat sllavë vajzat reflektojnë natyrën dhe pozicionin në shoqëri


Zhvillimi ynë kultura moderne do të marrë rrjedhjet e tilla Emrat sllave vajzat vetëm fillimi për të gjithnjë e më shumë vdesin.

Tani ju mund të gjeni shpesh prindërit të cilët dëshirojnë për të përmendur fëmijën e tyre që - kjo modë dhe Perëndimi.

Nga njëra anë - kjo është në modë dhe kohë, por ju duhet të kuptoni në vijim. Kur paraardhësit tanë të quajtur fëmijët e tyre - ata i dhanë një nominim ose dridhje të shëndosha që do të të ndihmojë dhe të çojë një person përmes jetës.

Pra, le të shohim se kemi emra të mëdhenj që do të pasqyrojnë në mënyrë të përkryer me natyrën dhe karakteristikat e çdo vajzë.

Emrat sllave vajzat pasqyrojnë cilësitë e karakterit

Ndoshta për dikë - kjo është lajm se njeriu murmuritën në një mënyrë që më të reflektojë cilësi unike të personalitetit që çdo individ.


Kështu, sipas Shkrimeve Vedic, paraardhësit tanë ishin llojet e emrave që e shprehura urtësi 21 cilësi njerëzore.

Megjithatë, si burrat ishin veç e veç, dituri dhe karakterin, si dhe karakteristikat dhe vetitë e femrës. Dhe, si një ndarje të gjerë dhe të thellë - kjo tregon se paraardhësit tanë kishin një shkallë të lartë të diturisë. Ne nuk do të lista e tyre sepse kjo është një temë për një tjetër artikull, por disa nga këto cilësi të njoftuar.

Për shembull, thjeshtësi, tolerancë, paqe, stabilitet, etj Prandaj, ne kemi emrat sllave vajzat e mëposhtme: Lyudmila Nenahlyada, të aftë, fëmijën, bukurinë, çdo gjë.

Këto emërtimin pasqyrojnë një vajzë të cilësisë si i trembur. Dhe si: Paqe, i përulur, Mirava - një pasqyrim i këtyre të drejtave pronësore si të qetë. Hope, bujar, harliset, Tsvyetana - reflektojnë thjeshtësinë dhe tolerancën. KUPAVA, çakmak Yassin - një pasqyrim i pastërtisë në njeri.

Emra sllav të vajzave në Varna

Ju gjithashtu mund të dini se të gjithë shoqëria Vedic ndarë në klasa. Ose për ta vënë atë në gjuhën moderne - popullsinë. Midis tyre, si tani, ishin intelektualët, klerikët (emri - magjistarët), agriculturists dhe tregtarët (ata ishin të quajtur fshatra) dhe të punojnë njerëz të klasit të cilët kanë punuar në të tre shtresat e tjera.

Prandaj, vajzat emërtimin ishte një të cilës i përkiste shtresë të shoqërisë. Edhe nëse prindërit ishin punëtorë, por vajzë në lindje kishte cilësi të tjera - kjo mund të quhet më - i ndryshëm. Cila shtresë është në pronësi të fëmijëve - definuar magjistarët që erdhën për të të treguar prindërit share kryesor linjë fëmijën e tyre.

Në këtë drejtim, në qoftë se vajza i përkiste një klasë e punëtorëve - dhe ia dha emërtimin e duhur. Shpesh - kjo ishte vetëm një pseudonim. Për shembull, Solokha (i çrregullt), Toska (dhe që është në vuajtje të vazhdueshme) Vetrana (joserioze) Correction (e keqe), Malawa, Przemysl County (rritja e vogël), moti i keq (dhe e cila nuk është e zbatueshme).

Në shtresa tregtarët, fermerët dhe artizanët ishin si më poshtë. Fuqi (dhe se i hollë), Galina (përfaqëson feminitet), Dana (dhe që i jepet prindërve), Golden (do të thotë të artë), ose Inga Inna (Yin përfaqëson energjinë delikate), Mila (që do të thotë i ëmbël), Karina (dhe, Sytë ngjyrë kafe e të cilit) Smiyan (pozitiv dhe i gëzuar).

Emri i intelektualëve apo heronjve të përfshijnë ato të cilat janë pasqyruar në guximit njerëzor, nderi, të mbrojtur, nder, etj Këto përfshijnë: Vladislav, të gjithëve Zhiznemira, zlatovlasoho, Milolika, Sineok, e Kievit. Nga magjistarët (shtrese më i lartë i shoqërisë) janë ato të cilat ai i quan Alla, Bogdan, ishte i ngarkuar, Besimi, Dobromyl, Irina, Lyubomil.

Radmila, Janinës. Dhe lista ende vazhdon. Ju e kuptoni këto emra sllave vajzat që ekzistojnë në përgjithësi - ata janë shumë më tepër. Tani, janë të listuara maksimum prej 5% të asaj që është në dispozicion.

Nëse i interesuar të di mjaft gjithçka - veçanërisht për ju shpalosi një libër që ju mund të shkarkoni falas. Këtu është lidhja: narod.ru/disk/38728374001/imena.doc.html (kopjoni dhe pastaj ngjitur në shfletuesin tënd).

PS: dhe që të ketë pak argëtim pas një temë të rëndë - të rekomandojë për të parë video ku djemtë dhe vajzat, pothuajse në pantallona të shkurtra !!, ngasin snowboards: