Si të përdorin erëza


Çështja e shqetësuar se si të përdorin erëza , shumë nuk e kuptojnë se sa e përhapur përdorimi dhe rëndësia janë aromat në jetën tonë.

Për të shpifjeve fort pjesën hyrëse - sugjeroj që të fillojë me të në mënyrë që ne të vendosë se si të zgjedhin një aromë.

Dhe për këtë ka 5 rregulla të thjeshta.

Së pari - aromë varet se çfarë ju kushtetutën e trupit, shenjë zodiakut dhe karakterin tuaj. Për shembull, leshi kostume tenuiflorum Ocimum, kedri, pisha. Për Sandalwood Pitt dhe nenexhik. Në çdo rast - ju mund të rivendosur pas më shumë informacion si për të pikturuar pikën e parë mund të jetë shumë e gjatë.

Së dyti - ju mund të zgjidhni scents që do t'ju ndihmojnë për të qetësuar disa përkeqësim të dhimbshme, apo me fjalë të tjera, për të balancuar doshas.

Next - për të kuptuar nëse ju nuk ndiheni deri në këtë alergji të veçantë aromë apo antipati.

Një pikë e katërt dhe e fundit - është që të përdorin ato që donte më dhe kini frikë të eksperimentojnë nga përzierja një erë me një tjetër.

Tani se si të përdorin erëza


Për këtë është e nevojshme për të blerë menjëherë tuaja shkopinj temjan, dhe, nëse është e mundur, një qëndrim të veçantë për të, që do të bien hirit.

Pasi ngjit fillon të tymit - ajo mund të vihet në ndonjë - është në mes të dhomës apo shtëpi për të parfum dëgjuar nga të gjitha anët.

Edhe në qoftë se ju lënë një dhomë me derë të hapur - pas një kohe të gjithë strehim përmbytur erë rezistente këndshme.

Tani, unë dua të ju tregojnë se si të përdorin erëza në situata të ndryshme specifike.

Për shembull, në qoftë se familja juaj ka një të ftohtë apo sëmundje infektive të përbashkët - aromas e rekomanduara të eukalipt, pisha, dëllinja, manjolës, kedri. Ata janë shumë mirë të dezinfektoj lokalet dhe kthimin e ndihmës.

Megjithatë, sëmundja mund të lindin jo vetëm nga infeksioni, por edhe në disponueshmërinë e banesës apo shtëpisë së energjisë të keq. Prania e këtyre energjive mund të gjendet lehtë të bien. Nëse ju shkruani një shtëpi në të cilën ajër "bajat", ose në mënyrë të rregullt ka sëmundje apo betimit - ju e dini, kjo është dhoma shumë e ndyrë.

Shtëpi të pastër erë ndihmë dru sandali, lotus, temjan, shafran dhe u rrit.

Megjithatë, unë dua të ndaj me ju se si të përdorin erëza kundër insekteve. Nëse ju i mbështjellë mushkonjat - të fillojë pirjen e duhanit shkopinj e karamele mente, eukalipt, karafil dhe barbarozë.

Nëse problemet me mole - karafil, livando, limoni. Dhe për ata që kanë frikë syrin e keq apo të ftuarit e keqe - do të ju ndihmojë me erën e ca balsam, oe limon shkopinj, arborvitae, livando, Muska, rozmarinë.

Dhe nuk ka informacion se si të përdorin erëza në stinët e ndryshme. Për shembull, në dimër - ngrohjes dhe të verës - të ftohtë. Kush përdor ende si temjani në shtëpinë time?