Si për të përcaktuar moshën për të filluar një familje


Të Vedas përshkruajnë se Mosha për martesë - Një komponent i rëndësishëm.

Krijo një familje të plotë dhe të lumtur sesa - që duket si një test.

Pra, ju më mirë të jenë të përgatitur mirë për këtë kauzë të rëndësishme.

Dhe nëse kjo është e rëndësishme, pastaj, një kohë kur është e nevojshme për të krijuar një aleancë duhet të përcaktojë saktësisht sa të jetë e mundur. Përvoja e paraardhësve tanë na sugjeron se mosha për një familje prej vajzës - 16 - 20 vjet.

Kjo është për shkak të faktit se psikologjia është një vajzat e vogla të ndryshme se djem. Vajzat ende duket të kuptuarit e drejtë të zhvillimit të familjes, dhe si për të zgjedhur një njeri për martesë. Dhe më e rëndësishmja - ajo fillon të kuptojë, pse ajo është e nevojshme.

Djemtë - 23-26 vjet. Ju mund, sigurisht, dhe jo të presim 23 vjet. Objektivi kryesor i djalë - të zhvillojnë aftësinë për të identifikuar dhe për të marrë përgjegjësi për veten e tyre dhe për ata që ishin përreth.

Mashkull psikologji është e rregulluar në mënyrë që të kuptuarit vjen përgjegjësia për 23 vjet. Dikush - pastaj më vonë, dikush - se përpara. Për familjen moderne mund të jetë një moshë njeri të 22-23 vjet. Megjithatë, pak më të mirë të vjetër.

Kjo është për shkak të faktit se vajzat duan të shohin një përgjegjës, inteligjente, njeri i zhvilluar mirë.

Nëse një person i ri është më i vjetër se disa viteve të gjysmave dhe do të tregojë përgjegjësi - një bashkim ka një shans që të jetë e gjatë dhe të lumtur.


Ajo arrin efektin maksimal. Njeriu gjithmonë do të shihni në frontin e një vajzë e re dhe e bukur, si ajo është disa vjet më të rinj. Ajo, nga ana tjetër, do të respektonte instinktivisht njeriun, si ai vjetër.

Gjithashtu, Vedas, të dashuruar dallimi mosha nuk duhet të kalojë shtatë vjet.

Kjo do t'ju ndihmojë të shmangur problemet e mundshme në të ardhmen. Ajo u bazuar në familje parimet e mëposhtme Vedic. Nga kjo ne mund të konkludojmë se mosha për martesë duhet të planifikohen.