Për të marrë në konsideratë nëse makarona në postin


Përshëndetje miq! Kohët e fundit, të përballur me faktin se disa interes nëse ju mund të bëni për të marrë makarona të postoni?

Disa thonë se natyrisht ju mund, të tjerët në përputhje me rrethanat kundërshtojnë ato.

Por kush është e drejtë, me të vërtetë?

Sugjeroni këtë çështje ne tani e kuptojnë. Sigurisht, ne do të bëjmë bazuar në sens të përbashkët, arsyetimit logjik dhe supozime të arsyeshme

Rreth vorbull si është ...

Oh mirë. Ne nuk do të philosophize, dhe për të marrë poshtë për të biznesit

Makarona në postin

Për të hetuar këtë pyetje, ne së pari duhet të shohim në përbërjen e makarona. Shpesh, i përbërë nga:


 • që - atë miell (gruri, misri, etj)
 • ujë të zakonshëm.
 • Kjo është më e thjeshtë. Por herë pas here ju mund të gjeni shtojcave vezë dhe produktet e tjera shtazore (produkte qumështi dhe derivatet e tyre nuk e marrin parasysh). Dhe në qoftë se ne po flasim për përdorimin e makarona në këtë post, ka lind përgjigje të paqartë.

  Mund makarona në postin

  Kjo përgjigje është se ka 2 opsione:

 • dhe mund
 • dhe nuk mund të.
 • Le të shohim ... Fakti që tradita fetare është gjithmonë një kufizim në aspektin e konsumit të ushqimeve të kafshëve, përsëri me përjashtim të produkteve të qumështit. Prodhimi i origjinës së qumështit i çmuar gjithmonë në fe, dhe shumë shenjtorë individuale të pijshëm vetëm qumësht.

  Në përgjithësi, unë do të thoja se në shumë tradita fetare kufizime të rrepta dhe ndalimet për ushqim të kafshëve. Megjithatë, për shkak të faktit se shumë njerëz të varur fort për ushqim të tillë - u prezantua postimet e traditës, e cila kufizon të drejtat e përdorimit të ushqimit që është konsideruar të pista.

  Pra, kur flasim për nëse makarona në postin - ne duhet të marrë parasysh përbërjen specifik të produktit. Nëse ne flasim për këto produkte, të cilat janë vezë dhe të tilla "shtojcave të kafshëve", - se atje nuk është e tillë.

  Nëse ne flasim për produktet më të zakonshme, pa aditivëve ose shtesë - që, në përputhje me rrethanat, këto petë mund të hahen në këtë post.

  E vetmja gjë për të kujtuar, ata duhet të hanë vetëm në kohën drekë. Dhe kjo nuk është Lent vetëm gjatë. Ky rregull zbatohet për të gjithë kohën.

  Si shijshme për të gatuaj makarona

  Është shumë e thjeshtë. Në mënyrë që të kuptojnë se si të gatuaj makarona shijshme, para-përzgjedhjen e tyre. Unë mendoj për ju nuk është sekret se produktet e lirë, pa marrë parasysh sa ju nuk e vlim e tyre dhe nuk shtoj, mos t'ju sjellë shije veçanërisht e këndshme dhe ndjesi.

  Prandaj, është e këshillueshme për të zgjedhur produktet që nuk janë vetëm cilësi të lartë por edhe me gjithë miell gruri vullnetit. Këto produkte janë, së pari, përmbajnë më shumë dritë në asimilimin e karbohidrateve, dhe së dyti, ata vetë janë më të shijshme.

  Dhe një gjë më shumë. Kur ju gatuaj ato - është e rëndësishme të shohim në atë se ata nuk janë kthyer në një "shami". Kuptohet se në asnjë rrethanë nuk duhet të lejojnë gatim. Pasi kjo ka ndodhur - ushqim i tillë është e dëmshme për ju dhe trupin tuaj.

  PS: Nëse artikull ka të bëjë nëse makarona në këtë post ishte e dobishme për ju - pastaj të inkurajojë ata shokët e tij tuaja në rrjetet sociale. Kjo mund të bëhet duke shtypur butonat me ngjyrë poshtë