Po në lidhje me kur qelizat e bardha të gjakut në gjak rritet


Miq, sot ne përpiqet të kuptoj se çfarë të bëni nëse ngritur bardhë numërimin e qelizave të gjakut, dhe kjo e bëri atë?

Dhe, për të filluar për të gjetur se pse një person fillon të jetë i prishur në funksion normal dhe devijim të ndodhë?

Arsyeja më e madhe, por një nga më të rëndësishme është depërtimi në trupin tonë një numër të madh të viruseve apo infeksioneve.

Një tjetër arsye mund të jetë inflamacion të rënda. Megjithatë, ato mund të shfaqen jo vetëm jashtë, por nuk mund të jetë i brendshëm.

Dhe ne madje nuk mund të ndjehen veçanërisht kur kemi se - që inflamacion dhe leukocytosis tashmë të filluar.

Rastësisht pikërisht mbi shkencor, dhe sëmundja quhet, për të cilat ne jemi të ekspozuar. Gjithashtu, shkaqet lehtë mund të shërbejë lloje të ndryshme të krizave që filluan në qelizat e kancerit (natyrisht, Zoti na ruajt), dëme serioze në zona të mëdha të lëkurës.

Gjithashtu, një nga arsyet, siç kam përmendur në artikullin e fundit, mund të shërbejë si një mosfunksionim i palcën e eshtrave dhe gjëndër thymus, i cili është edhe prodhimi i qelizave të bardha të gjakut.

Çfarë nëse qelizat e bardha të gjakut në gjak rritet


I vini re gjithashtu se në qoftë se zhvillimi i leukocytosis prekur, sëmundjet infektive, stresi, apo dëmtime të tjera fizike (fraktura, djegiet, etj) - kjo nuk është aq e frikshme.

Në këtë rast, ngritur e bardhë qelizë të gjakut numërimin mund të hiqet për një kohë të shkurtër, pa veprime serioze. Por në qoftë se shkaku ishin qendrat e shkeljes së prodhimit (palca e eshtrave, thymus) - kjo është "argëtim".

Në çdo rast, testi do të ju them se ju mund të aplikoni për veten, në mënyrë që të kuptoj nëse janë apo jo për të filluar për alarmin apo është një kërcënim i rremë. Nëse jeni në të njëjtën kohë manifestuar simptoma të tilla si probleme vizion, lodhje të pashpjegueshme të vazhdueshme, djersitje, frymëmarrje të komplikuara dhe filluan të mendojnë se nuk ka arsye fillon të ju merret mendja - ju tashmë keni diçka për të menduar.

Dhe në qoftë se ju keni ndjesi shpimi gjilpërash në gjymtyrë dhe dhimbje barkut ose aty janë të pranishëm - një simptoma të rënda. Nëse e gjithë kjo ka filluar të mbajnë sistematik - dhe pastaj menjëherë të kontaktoni shtyrjen e një specialisti.

Në fund të fundit, nëse papritmas se përshkruara saktë trajtim - të ndikojë shëndetin tuaj si një e tërë, dhe në këtë mënyrë në jetën tuaj. Në fakt, shpesh, u rrit bardhë numërimin e qelizave të gjakut - nuk është gjë aq e tmerrshme, sa mund të duket në shikim të parë. Në çdo rast, edhe në qoftë se ju Analiza tregoi devijim nga norma - duhet thjesht të kushtoj vëmendje për shëndetin e tyre të përgjithshëm.

Ndoshta në qoftë se ju nuk jeni tjetër i njohur shkakton trupi juaj ka filluar punën në "shpejtësi të lartë" dhe kështu, në mes lodhje të përgjithshme, funksioni i sistemit imunitar më të shqetësuar. Zgjidhja e këtij problemi - një rutinë normale, refuzimin e alkoolit, cigareve, normalizimit të ushqyerit e duhur, punë pa stres të panevojshëm fizike dhe mendore.

Kjo është e vërtetë vetëm në qoftë se ju keni probleme me shkeljen e të gjithë sistemit të qarkullimit të gjakut. Nga ana tjetër, do të ishte shumë më keq në qoftë se ju më mirë të jetë niveli i ulet i qelizave të bardha. Në këtë pikë është e nevojshme të fokusohemi më shumë në zgjidhjen e këtij problemi.

Unë shpresoj që ju artistikisht se çfarë të bëni nëse qelizat e bardha të gjakut në gjak rritet, si seksion tjetër kushtuar krejtësisht kështu që në qoftë se ata janë ulur.