Çfarë tjetër është duke folur për fara kungull të përfitimit cili ishte i njohur në Romën e lashtë


Shumica fara kungull përfitimet janë të njohur në mbarë botën, është diskutuar më herët në disa dhënat e mëparshme.

Unë nuk dua të përsëris, por ende kemi mësuar shumë informacione jo vetëm për sa i përket të ushqyerit, por edhe informacion në lidhje me aplikimin e tyre specifike në mjekësi dhe praktikë mjekësore.

Dhe kështu që ju e kuptoni se çfarë është më e do të diskutohet - lexuar në lidhje me pronat e tyre të dobishme.

Vazhdimi i theme jonë ka filluar, unë them se në një revistë amerikane, e cila boton artikuj mbi ushqimin gjatë sëmundjes, ishte një artikull i të njëjtave mjekëve amerikanë.

Në artikullin ato botuar gjetjet e tyre, të cilat në thelb boils poshtë për faktin se ai që ha fara rregullisht dhe sistematikisht të thata - synojnë të mbrojnë veten e tyre nga dobësisë dhe brishtësisë së kockave.

Theks i veçantë ata e bëjnë se njerëzit që vuajnë nga osteoporoza, me të gjitha problemet e shpinë dhe nyje sëmundjeve - duhet të përdorni fara e bardhë. Çfarë do të mund të pyes lexuesit e rregullt?

Çështja është se një sasi e madhe e zinkut që natyrisht vjen në trupin tonë nga ky ushqim - ka efekte të dobishme në të gjithë sistemin skeletor njerëzor.

Kjo, thanë ata, zink është zhytur mjaft të lehtë në krahasim me zink në ilaçe të veçanta që janë të pranishme sot. Dhe kjo nuk është e gjitha.

Fara kungull Përfitimet


Për shembull, studime të tjera të kryera nga artriti - specialistë të vijë edhe në përfundime të mira.

Ata kryer studimi, i cili përfshinte një dietë të zgjedhur posaçërisht fara e bardhë. Si rezultat, ata arritën në përfundimin vijues.

Me dietë të re, pas vetëm një jave të vini re një rënie në tumoret eksperimentale dhe pa efekte anësore. E pra, ajo që për proteina është një çështje më vete. Mos harroni se si më herët kur kemi shikuar në çfarë produkte janë proteina - ne kemi përqëndruar në arra, bishtajore, etj

Por, siç rezulton, ky produkt nëse skuqura janë shumë të plotë të amino acideve të thjeshta që janë materiale për të krijuar qeliza të reja. Dhe megjithatë, unë do të ju jap disa këshilla.

Kur e keni blerë këtë produkt - nëse është e mundur, do të përpiqen për të folur dhe të jetë i sigurt prynyuhaytes. Fara nuk duhet të jetë me një shije të hidhur, dhe në qoftë se ata erë nuk duhet të japin udhëzon në ose erë të hidhur.

Nëse ju ndjeni ndonjë - nga këto shenja - të heqë dorë blerjen, pasi ato janë pothuajse të prishur. Kjo është për shkak të përmbajnë vajra që për afat të gjatë kanë filluar të ndryshojë strukturën e saj molekulare - për farat e bardha të cilat janë të papërshtatshme për ushqim.

Dhe në qoftë se keni blerë ato në numër të madh - unë rekomandoj një të thatë të mirë pa furrë, in vivo.

Pastaj, sasi e vogël në një kavanoz qelqi dhe të mbyllur plastike (najloni) mbulesën e.

Kështu që ata mund të ruhen për disa muaj pa frikë. E vetmja gjë e nevojshme për të siguruar një vend të thatë. Unë nuk e mbani mend, unë përmendi faktin se vetëm kush këto fara, ju do të shpëtoj të depresionit.

Fakti që ato janë gjëra të tilla si al - triptofanit, e cila ka një efekt hipnotik dhe qetësues. Shpresojmë, informacioni mbi fara kungulli janë një përfitim shumë i rëndësishëm ishte jashtë qartë dhe të thjeshtë.