Çfarë është e produkteve të vërteta dhe të dobishme ku ata marrin


Tani çështja më shumë dhe më urgjente të produkteve të dobishme për shkak se cilësia e tyre është duke u përkeqësuar.

Dhe edhe në qoftë se ju nuk e marrin parasysh shfaq relativisht kohët e fundit, produkte si patate të skuqura, marshmallows dhe më shumë - të gjitha në të njëjtën situatë ka ndryshuar ushqimin tonë shumë seriozisht.

Për shembull, secili prej nesh ka një fëmijë e di se mollë ndikim shumë pozitiv në shëndetin tonë, sepse ajo përmban shumë vitamina, fibra, hekur dhe komponentëve të tjerë.

Por, në qoftë se ju të marrë vetëm ato mollë cila tani shtrihen pothuajse në të gjitha supermarketet - është në vlerën e saj ushqyese dhe mbushje nuk është asgjë më shumë se barit të zakonshëm.

Por edhe bari i zakonshëm, ndoshta do të jetë më e dobishme.

Dhe kjo vlen jo vetëm mollë se ne kemi vetëm si një shembull. E njëjta gjë mund të thuhet për pothuajse çdo fruta, perime dhe ushqime të tjera. E pra, përsëri, të marrë produktet e ardhshme të qarta shembull qumështit.

Tani, më shumë e më shumë njerëz thjesht nuk e di se ku të shkoni, sepse ajo është e produkteve të qumështit gjatë 15 viteve të fundit - 20 kanë ndryshuar shumë në cilësi. Tani ju shpesh mund të shihni njerëz që rrinin në departamentin e qumështit, dhe fuqimisht dyshoj nëse për të blerë qumësht, salcë kosi, dhe më shumë.

Dhe, përfundimet e mëposhtme mund të bëhen të gjithë.


Edhe buka ishte e ndryshme. Ajo do të duket, nga fëmijëria e të gjitha mallrat e zakonshme, pa të cilat nuk ka kosto të ushqyerit përkeqësuan aq shumë - kjo vlen një çështje e madhe në përdorimin e tyre.

Për të qenë të qartë, ne jemi tani duke folur për mallrat në shfaqje në supermarkete dhe dyqane. Por ka një pyetje logjike: "çfarë të bëni dhe ku të shkoni nëse ata duan të hanë"

Ku të produkteve të dobishme dhe se si ata shikojnë

Lajm i mirë është se ndërsa kjo çështje mund të zgjidhet në qoftë se ne kujtojmë dhe të kthehet në fshat. Kjo zonë rurale është tani bastion i fundit ku ju mund të merrni pothuajse gjithçka që ju nevojitet për të ushqyerit të njeriut.

Nëse ju tashmë jetojnë në një fshat apo zonë rurale - në qoftë se ju të përjetojnë asgjë të veçantë. Ju keni gjithçka në majë të gishtave tuaj. Të gjithë ju doni të thoni - nuk ka nevojë për të përshtatur dhe shpresoj për dyqane të mëdha dhe supermarkete, si edhe ushqim ka shumë, shumë i ngushtë.

Nëse ne themi në lidhje me produkte të tilla si veshje, cookware, i përkasin shtëpisë - ajo ruan më i përshtatshëm. Por, jo vetëm në drejtim të blerë ushqim. Nëse ju jetoni në qytet, veçanërisht në qytetin e madh - ajo duhet të jetë të kujdeset për dietën tuaj.

Dhe ju mund të thoni: "Ku mund të marr ushqim të dobishme në qoftë se unë jetoj në një qytet të madh, dhe kontakt me fshatin bëj?" Në fakt, përgjigja është shumë e thjeshtë.

Pothuajse çdo qytet i madh nga rrethet përreth (kryesisht rurale) solli ushqime të ndryshme për shitje.

Dhe ju mund të gjeni vetëm vende ku ju gjithmonë mund të bleni vetëm i freskët dhe shtëpi. Në - Së pari, ju do të shpesh nuk paguajnë, por më tepër për të shpëtuar. Dhe - Së dyti, të merrni mjaft ushqim me cilësi të mirë.

Në fund të fundit, i cili është ndalur ju merrni apo edhe të punësojë një makinë, i drejtuar larg nga qyteti për 40-50 kilometra në çdo vend - dhe të bëjë rezervat e mirë. Në çdo fshat duke i ulët në krahasim me urban, çmimet në sezonin e ju gjithmonë mund të blini mollë reale, arra, mjaltë i vërtetë, patate dhe më shumë.

Një çift i racave, për shembull, në vjeshtë - dhe ju siguroj veten me thelbësor për të gjithë dimrit. Në përfundim, dëshiroj të konfirmoj se më serioze që ne do të zgjedhin për veten e tyre produkte të dobishme - aq më mirë do të reflektohet në shëndetin tonë.