Çfarë është një familje e plotë Vedic


Familja Vedic ka qenë gjithmonë në qendër të shoqërisë sonë.

Dhe mirëqenien e çdo familjeje varej drejtpërdrejt mirëqenien e të gjithë kulturën tonë.

Kjo është shumë mirë i vetëdijshëm nga krerët e lashta, dhe prandaj u përpoq të bëjë gjithshka të mundshme për të nënshtrojë çdo shoqëri pasur një bazë të fortë moral dhe mbështetje.

Dhe ky njeri mbështetje mund të merrni vetëm në qoftë se ai e dinte se ai ishte gjithmonë duke pritur në shtëpi, ku ka ngrohtësi, dashuri dhe paqe.

Është interesant se familja Vedic është konsideruar i plotë kur prindërit ishin të paktën 9 fëmijë, të cilët kërkuan të përsosjes. Prindërit ndihmuar ata në këtë dhe ka ndihmuar në çdo mënyrë.

Në përgjithësi, paraardhësit tanë kanë lindur 16 fëmijë dhe mund të edukuar plotësisht ato të gjitha.

Paraardhësit tanë e bëri në mënyrë që pas vdekjes shpirtrat tanë të mbeten dhe mund të zbatohet në terren përsëri. Prandaj, secili bashkëshort i një lloj përpjekur për të sjellë në botë të paktën nëntë fëmijë për të realizuar paraardhësit e tyre, të afërmit, etj Ata u përpoqën për të vënë maksimumin e gjini të saj.

Nga ana tjetër, termat e energjisë, kjo aleancë ka qenë gjithmonë nën kujdesin e të afërmve të tyre. E gjithë familja, sepse shpirtërisht ndihmuar të zgjidhur vështirësitë në qoftë se shtëpia ato ndodhin. Të gjithë njerëzit kanë një të shëndetshme, të lumtur, më i suksesshëm.


Kjo tani ne pothuajse humbur kontakt me lloj tonë.

Ne gjithashtu tani nuk ia vlen të menduarit për të sjellë në dritë sa më shumë fëmijë si është familja Vedic dhe themelet e saj kanë humbur themelet që ishte. Ne jemi tani thjesht nuk kanë forcën dhe shoqërinë që do të na ndihmojë për të ruajtur dhe për të edukuar aq shumë pasardhës.

Prandaj, detyra jonë kryesore - për të përkthyer fëmijët më të bukur dhe të shëndetshme në sasive në të cilat ne vetë ndjehen se ata do të jenë në gjendje për të rritur. Nëse të gjithë të vënë përpara një detyrë të tillë - atëherë pas një kohë të dashurve tanë dhe shoqëria si tërësi gjithashtu do të na sjellë më shumë gëzim.

Gjithashtu, një familje i plotë Vedic mund të jetë vetëm kur të rinjtë hynë në Bashkim, pa këtë marrëdhënie seksuale me të tjerët. Ky siguruar pastërtinë dhe shëndetin e brezave të ardhshëm.

Edhe pse kjo nuk është arsyeja e vetme që ndikon në zhvillimin e familjes në tërësi. Shumë varet se sa secili bashkëshort dhe fëmijët e dinë detyrat e tyre. Gjithashtu, është e rëndësishme për të zgjedhur personin që ka karakterin e duhur dhe është e angazhuar për përsosmëri të vazhdueshme.

Nëse ai ende nuk e kupton se pse pikërisht kjo është për të mësuar se çfarë familja Vedic dhe parimet e saj themelore - ajo është më mirë për të lënë një person të tillë.

Megjithëse këto fjalë janë marrë verbërisht nuk është e nevojshme, sepse në qoftë se njerëzit janë në mes të fuqisë së madhe të dashurisë - atëherë gjithçka në këtë botë është e mundur.

Kjo është kur një fëmijë është i lindur, ata të gjithë të fillojnë të mendojnë, të cilit ai është si. Kjo është për shkak të faktit se lindja e fëmijëve, prindërit kanë marrëdhënie seksuale në anën. Për më shumë informacion ju mund të lexoni artikuj mbi rëndësinë e dëlirësisë dhe pastërtisë.

Studimi dhe analizimin e Veda, në shoqëri moderne mund të bëni në mënyrë që ju të kishte një familje të plotë Vedic. Për fat të mirë, kjo nuk është pengesë.