Çfarë fsheh Angjinarja pronave të dobishme të cilat kanë kohë që studiojnë Ayurveda


Sot vizitoi mendimin se është e nevojshme që të shkruani në lidhje me substanca të dobishme artichoke nga ju rekomandojmë eksploruar.

E pra, për të studiuar ndoshta do me zë të lartë. Më mirë të them, i njohur më thellë me këtë perime.

Dhe bisedë sotëm tonë, kur ju së pari vizitoi blog, është një format disi e pazakontë.

Fakti është se, si çdo bimë, ky fryt ka aura e tij (p.sh., energjia) që në njëfarë mënyre ndikon në vetëdijen tonë dhe aspektin fizik.

Prandaj, ne duhet të fillojë përsëri si pjesë e bio të vogël dhe flasin, dhe pastaj e konsiderojnë vlerën ushqyese dhe pronat tjera pozitive.

Pronat e dobishme artichoke Jeruzalem


Kjo shkencë orientale si Ayurveda, ka për mijëra vjet duke eksploruar ushqime të ndryshme dhe efektet e tyre të ndryshme në trupin tonë. Për më tepër, jo vetëm nga pikëpamja e vitaminave dhe proteina, por edhe nga pikëpamja e ndikimit të energjisë të çdo produkt individual.

Fort shkoni në këto detaje nuk do, por në vend të përqëndrohet në bazat. Sipas Ayurveda, kur ju hani nga kjo perime - kjo është vetëm fillimi për të pasqyrohen në psikologjinë tuaj.

Sigurisht, nëse ju hani atë 1 herë, atëherë ka shumë të ngjarë që ju nuk ndjeni ndonjë ndryshim. Por në qoftë se ajo është për të ngrënë të paktën 2 - 3 herë në javë - ju do të filloni të ndjeni në vijim.

Nga vetë, artichoke, në qoftë se të fillojë duke marrë në mënyrë të përkryer ndikon në trupin mashkullor.

Pra, nëse ai thotë ai ha - trupi duket më shumë forcë dhe kështjella. Plus, ajo është gjithashtu e dobishme dhe seksi më i dobët, sepse përveç pushtet, kjo perime jep për njeriun dhe për ngurtësinë. Për të qenë i qartë, kjo është jo thjesht aspektet fizike, por më delikate.

E njëjta forcë dhe fortësi do të shfaqet në karakterin tonë. Dhe si rezultat, trupit tonë fizik. Megjithatë, ka disa veçori. Në qoftë se ju përdorni këtë perime verbërisht pa njohuri të rregullave të saj - ajo mund të shkaktojë disa shqetësime.

Së pari, në psikologjinë tonë.

Pra, në qoftë se ju nuk e dini rregullat - ajo do të sjellë sistemin tonë nervor në shtetin overexcited. Prandaj, norma optimale e cila është e përshtatshme për person mesatar - është që të hani jo më shumë se 150-200 gram në ditë.

Nëse keni mbindjeshmëri ndaj këtij produkti ose, thjesht, ju mendoni se ju personalisht normë është shumë i lartë - atëherë dëgjoni reagimet e trupit dhe redukton konsumin. Si për të marrë kohë për të ngrënë - ka edhe disa udhëzime dhe rregulla.

Kështu, është e dëshirueshme për të filluar të hahet vetëm nga ora 11:00. Dhe pas 19:30, kjo nuk është e rekomanduar për të shtuar në dietën tuaj. Tani, si për efektet pozitive terapeutike, e cila është e bazuar edhe në Ayurveda.

Kështu, ekspertët e Ayurveda them se ata që e hanë këtë perime - bën një parandalimin e natyrshme e sëmundjeve të tilla si probleme të ndryshme me shpinë, problemeve me vizion dhe dëgjim. Përveç kësaj, rekomandohet veçanërisht për të ngrënë këtë produkt për ata që duan të përmirësojnë imunitetin e tyre, apo të përgatisë atë për dimër.

Njëkohësisht, ky produkt është e dobishme për zorrë tonë dhe pankreasit tonë. Dhe, përsëri, rezulton që unë të kërkuar për të treguar më shumë për pronat e dobishme e Angjinarja që ne nuk do të fillojnë të marrin në konsideratë shtresa fizike. Prandaj, le të konsiderojmë ato në artikullin e ardhshëm.