Shkruar për vegetarianism Veda


Ju e dini shumë emocionuese përshkruaj vegetarianism Vedas .

Shkruar atë mish - një shije të ulët-të gënjyer që ndihet.

Dhe, derisa nuk e di shijen më të lartë - ajo do të jetë e vështirë të heqë dorë mish.

Kjo deklaratë mund të vërtetohet shumë lehtë.

Nëse për shembull, ju të përpiqet për të ngrënë në vendet e pelegrinazhit, ku njerëzit e shenjtë të gatuaj, dhe pastaj të nxjerrë në pah atë - ju natyrisht perehochetsya hani mish dhe peshk ushqim. Kjo është për shkak të faktit se njerëzit nuk e marrin ushqimin e shenjtë të dhunës dhe dietën e tyre vetëm vegjetarian.

Të gjitha ushqim ata i shenjtëruar - shumë, shumë, shumë e shijshme. Unë do të argumentojnë se kjo - sepse ai hante ushqim shenjtëruar.

Dhe ju mund të deri në minutën e fundit për të dyshojnë më lart, derisa ne nuk e ndjeni veten time.

Gjithashtu vegetarianism Vedas përshkruaj edhe me pikën e energjisë së mendimit dhe nga pikëpamja e karmës. Karma njerëzor ndaj kafshëve të vrara dhe ngrënë shumë strikte. Nëse një person nuk vepron në përputhje me vegetarianism Veda pozita karma të përshkruar në këtë mënyrë: "Së pari, unë dua, dhe mua."

Kjo shprehje mund të pikturuar si vijon. Ligji i karma thotë: në qoftë se ju bëni të mirë apo i keq - do të marrin të njëjtën gjë në të ardhmen. Dhe kur një person ha kufomat e kafshëve dhe peshk - pastaj termat e vogla karmycheskom, ai përfundoi një traktat me ta.


Kontrata është konkluduar si vijon: "Tani unë do ato, por në të ardhmen ju shihni mua." Kjo do të thotë se një person duhet të jetë i lindur në trupin e një kafshe vetëm për të punuar jashtë karmën e tyre dhe u ngrënë. Për të konfirmuar në kokën tuaj këtë artikull - thonë se.

Edhe në qoftë se fjala çmontimit komponentet për mish - do të shohim gjëra spektakolare. Në sanskritisht, gjuha e herë tha kulturës Vedic, mish - ajo MAMS. Në anë - dhe unë është e njëjtë si unë bëj.

Një Sanskrit rus dhe kanë të njëjtin burim dhe fillim. Edhe nëse të njëjtën, e njohur angleze - ne e dimë mish fjalën, do të thotë të më - ajo.

Përafërsisht thotë të njëjtën gjë. Ose në qoftë se ju nuk praktikoni vegetarianism Vedas përshkruani energjia e pozicionit është ...

Sa për aspektin e energjisë, vegetarianism Vedas lidhur edhe me të njëjtin ligji i karma. Kjo do të thotë se në qoftë se trupi delikate e kafshës e lë trupin fizik - trupi delikate është duke pritur për mishërimin e ardhshëm.

Por ajo mund të duhet të nisem nivel të vogël të karma. Për shembull, nga njerëzit që hanin atë - i detyruar litarët e hollë e pushtetit. Dhe kjo mund të jetë e bashkangjitur lehtë në fuqinë e një njeriu dhe të hani energjinë e tij, ca ndëshkim për atë që e hëngrën.

Dhe imagjinoni se sa shumë njerëz hanë kafshët për gjithë jetës së tyre.

Dhe secili ka ngrënë e drejtë për t'u bashkuar me energjinë e tij dhe e shijshme për të ngrënë. Kjo është një arsye pse njerëzit janë pas 40 vjet të filloni të ndiheni të dobët dhe të dhimbshme, por çdo gjë duket në rregull.

Siç mund ta shikoni, nga kjo pikëpamje të metat e vegetarianism nuk është atje. Unë do të them vetëm se vegetarianism Vedas përshkruajnë si të ushqyerit natyrore të njeriut dhe të parëve tanë, pjesa më e madhe ishin vegjetarianë. Megjithatë, në varësi të moshës. Për shembull, ka pasur periudha kur nuk ka kafshë vuajtur nga vrasja për hir të tij atëherë ngrënë. Çfarë thonë se ju?