Cila është situata kur rrit ure gjaku


Sot unë dua të diskutoj me ju në një kohë kur janë rritur ure gjak njerëzor.

rrezikshme në të gjitha, dhe si të përgjigjen në analizën, kur ju të gjeni se gjaku yt është normal?

Pra, nëse ju keni mjaft sipërfaqësisht imagjinoni: Çfarë është ure në të gjitha - unë rekomandoj lexuar artikullin e mëparshme këtu, ku jemi munduar për të kuptuar në detaje në këtë drejtim.

E pra, tani, ne do të shqyrtojë më thellë të gjitha arsyet e mundshme që shkaktojnë një rritje të këtij indeksi.

Pse ure gjaku rritur

Një arsye për këtë situatë mund të jetë ushqimi ynë. Mos harroni se si në artikullin e fundit ne shpërbërë formimin e kësaj çështje dhe se si kjo të gjithë merr në gjakun tonë.


Pra, unë do të doja të kujtoj se pas njeri gjithmonë të marrë një sasi të madhe të proteinave është - në pas kësaj është rritur sintezë ure, e cila mund të çojë në probleme. Tani le të flasim rreth asaj se si ju mund të zvogëlojë këtë shifër.

Po, kjo është gjëja kryesore që ju mund të bëni pa ndihmën e specialistëve - është për të rregulluar dietën tuaj. Në qoftë se një dietë me maksimum të eliminuar të gjitha llojet e mishit dhe të hani shumë fruta dhe perime - rezultatet nuk do të ju mbajë në pritje.

Për shkak të faktit se në perimet dhe frutat pak proteina, dhe ende ata janë fibra të dobishme, e cila është paralel për të pastruar zorrë - një javë - shtetin e dytë të gjakun tuaj që të përmirësohet.

Një tjetër arsye për të vepruar ushtrim.

Më intensive dhe më e vështirë do të punën tuaj apo sportive - më i madh niveli.

Por në qoftë se ajo është një natyrë e shkurtër - atëherë frikë asgjë të veçantë. Gjithashtu, niveli i ure do të rritet si pasojë e përdorimit të barnave të caktuara.

Prandaj, para se të analizës duhet të përpiqen për të kujtuar për të të treguar ekspert: çfarë medikamente (nëse ka) ju jeni duke marrë. E pra, kur është fjala për analize - në përgjithësi, veçanërisht për të përgatitur është e nevojshme. Kjo do të thotë që ju nuk mund të kufizojnë veten për ushqim.

Përveç kësaj për të ushqyer të thuhet se agjërimi mund të shkaktojnë anomalitë.

E pra, kur është fjala për sëmundje - arsyet kryesore që ndikojnë në rritje ose ulje në varg normal janë probleme në veshka. Nuk mund të jenë sëmundje të tilla si amilodoz pielonefrit, ose disa të tjera.

Kjo është e duhet të identifikojnë ekspertin. Një arsye mund të jetë për shkak të dehidratim helmimit të rëndë, sëmundje apo probleme me të njëjtën veshkë. Nuk ka qenë një specialist në analizën vë në dukje, se limfocitet e nivelit të sheqerit dispozitë, eritrocitet, disa tregues të tjerë.

Në përfundim, ai duhet shtuar edhe faktin se shkaqet mund të shërbejë filloi brenda tumorit (tumor), gjakderdhje nga tretjes - traktin dhe sensibilitet stresit të vazhdueshëm.

Sigurisht, para se ju të bëni atë - konkluzionet paraprake për veten tuaj - ju mund të mësoni rreth standardeve që janë të pranueshme për ju.

Ata janë të matur shpesh në milje Moles për litër dhe për çdo moshë ndryshojnë. Kjo ju mund të gjeni në artikull më herët referimi për të cilin kisha dhënë në fillim. Në të njëjtin artikull se ku janë arsyet kryesore pse ure gjaku rritur.