Çfarë nuk të ngrënë nënën time që ushqen argumentet dhe faktet


Përshëndetje miq! Sot, në përfundimin e një seri artikujsh, ne do të thonë se ju nuk mund të hani të ushqyerit mom.

Për të sapoardhurit për të thënë se pak ditë më parë kam vendosur për të shkruar një seri artikujsh në lidhje me atë që ju mund të hani dhe çfarë jo për ata që sapo lindi një fëmijë.

Kështu, menjëherë pas vendimit në botë një artikull në lidhje me dietën më të mirë të nënës, që duhet të ndjekin.

Megjithatë, në artikull, ne pothuajse nuk thonë se nuk ka.

Dhe këtu tani, unë mendoj se ka ardhur koha ...

Çfarë nuk të ngrënë nënën time që ushqen

Në këtë kohë unë nuk e rekomandojmë që ju të marrë enët shumë acid ose shumë djegëse.


Kjo është për shkak të faktit se nënat pleqsh dhe ndjeshmëri rritur kështu dhe rritjen e stresit mendor.

Dhe për shkak të atë enët shumë pikante dhe i lagësht janë edhe më shumë mendjen eksitim - kjo mund të ndikojë në prodhimin normal të qumështit.

Gjithsesi, nëse ju jeni të tensionuar mendërisht - fëmija juaj do të jetë shumë e shumë të ndjehen dhe madje përvojë.

E rëndësishme!

Gjatë të ushqyerit, do të përpiqen për të ngrënë ushqim që nuk do të jetë shumë më pistryavyty mprehtë, i lagësht apo të hidhur shije. Sigurisht, ushqimi mund të jetë vetëm - vetëm kyslenka apo akute, por këto flavors të jetë i butë.

Nga sa më sipër, le të bëjë konkluzione paraprake, ju nuk mund të hani nënën time që ushqen :

 • tepër i lagësht,
 • tepër të mprehtë,
 • shumë e hidhur
 • E pra, jo se ajo nuk është e pamundur. Vetëm gjithmonë e di kur do të ndalet dhe kaloni mendjen. Dhe pastaj disa e perceptojnë fjalën "e pamundur" shumë fanatik.

  Mund çikore ushqyerit mom

  Po dhe jo. Nëse ju kujtohet artikullin tonë në të ushqyerit e nënës për muaj të tërë, unë e kam thënë që në para të 10 të - 12 muaj (sidomos në 6 muajt e parë) është e këshillueshme të pini shumë ujë të pastër. Çaj dhe pije të tjera përveç lëngje të freskëta të pijshëm, ulur në minimum.

  Për më tepër, që në vetvete është mjaft e stimulon Çikore dhe tonet e psikikë. Kjo, mendoj unë, ju nuk keni nevojë veçanërisht. Prandaj, në bazë të informacionit të marrë, përgjigja e pyetjes: A mund çikore mom pleqsh, le të vetëm për veten e tyre.

  Ndërsa fëmija juaj të mos jetë një vit - Unë nuk e rekomandojmë të pijshëm atë.

  Mund të ushqyerit çokollatë mom

  Çfarë më shumë nuk mund të hani, është e çokollatë. Varieteteve Sidomos lirë si ka shumë aditivëve sintetike dhe kimikateve të tjera. Nga rruga, nëse ju doni të dini se çfarë ju mund të zëvendësojnë çokollatë - le të studiojmë listën e produkteve. E pra, unë do të përgjigjet në pyetjen: "A mund të të ushqyerit çokollatë mom" një tjetër argument.

  Fakti se fasule kakao e tyre të shkaktojë një person një ndjenjë depresioni i fshehur. Në fillim, kur hamë çokollatë, për t'u bërë mirë. Por atëherë, në qoftë se ju shikoni në gjendjen e tij mendore, ajo fillon të përkeqësohet.

  Pra, të bëjë konkluzionet tuaja

  Mund alte ushqyerit mom

  Në artikuj të mëparshëm unë aludoi për faktin se a nënën marshmallows pleqsh apo jo. Edhe një herë, në qoftë se bëhet marshmallows në shtëpi - ndërsa ju mund. Nëse ai e bleu në dyqan, atëherë nuk ka.

  Më në fund unë do të thoja se supa, pineapple, hurmë, kos, kungull - një ushqime të mira që mund të hahet. Për shembull, pineapple, hurmë dhe njeri kungull nuk japin vetëm vitamina, por edhe ndjenja pak optimizëm. Një kos dhe supë në vetvete është mjaft produkte të mira.

  PS: Ndoshta ju ndajnë këshilla tuaj që ju nuk duhet të hani nënën time që ushqen? Ju lutemi të lënë komente mbi artikullin dhe klikoni mbi butonin sociale.

  Rrjetet sipas nenit.