Çfarë të hani Syroyid


Në mesin fillestar shteg i ri në dietë janë shumë njerëz që duan të dinë: që mund të hahet para-foodists .

Sigurisht, ka rregulla themelore të këtij dietë, por me - faktin se ne jemi të gjithë njerëz të ndryshëm, të gjithë e sheh për veten e saj në dietën e saj të para ushqimit.

Për dikë - diçka - është një stravomaniv vazhdim dhe për kë - revolucion në të ushqyerit.

Për shembull, të marrë të njëjtat amerikanët ose evropianët. Ata janë stravomaniv, por wow nuk e gatuaj dhe jo i skuqur.

Kjo do të thotë se ata janë vazhdimisht duke përgatitur ëmbëlsira, supave, desserts, etj, duke ndjekur parimet e të hahet ushqim pa trajtim të ngrohjes.

Kështu që tani, unë dua të qëndrojnë më shumë se në çdo gjë - produkt por më shumë në enët që ne të hanin aq shpesh para.

Shpesh kur njerëzit janë duke lëvizur në ose ushqim të papërpunuara, dhe ende nuk e kanë të përjetojnë plotësisht ushqim të papërpunuara para dhe pas - ata ende kanë në mendje zakonet blyudomanskie.

Kjo është normale. Dhe shpesh, kur "çfarë mund të hahen të papërpunuara-foodists" një njeri të fshehur një çështje të vërtetë, të vërtetë. Kjo pyetje mund të tingëllojë si kjo: "A është e mundur që të ha supë time të preferuar ose supë apo diçka - diçka? "Sigurisht ju mund të - të përgjigjem shumë.

Vetëm supë ose supë pa trajtim të ngrohjes do të marrë disi të ndryshme.

Nuk janë të veçanta "receta djathë" që përshkruajnë se si për të përgatitur të njëjtën supë apo supë, apo diçka të tillë - atëherë. Nëse qasjen e duhur në këtë çështje - ne definitivisht mund të shmangur dëmtimin e ushqimeve të papërpunuara, të cilat nganjëherë manifestohet në njerëz.


Me pak fjalë, ajo mund të marrë disa kohë derisa mall për blyudomanstvu ftohur. Ndërsa jo të gjithë. Është gjithashtu e rëndësishme për të kuptuar që në fazat fillestare është e rëndësishme për të formuar në mendjen time një foto të asaj që mund të hahet para-foodists dhe pastaj enët e zakonshme që ju dëshironi për ju.

Kur ju të shqyrtojë kuzhinë pa trajtim të ngrohjes - të përpiqen për të gjetur produktet dhe enët që unë gjithmonë pëlqyer. Për më shumë shumëllojshmëri të flavors dhe shijet e më shumë i vjetër - më e lehtë që ju do të mbijetojë gjysmën e parë të vitit. Një trajnim i tillë sistematik do të ju ndihmojë për të shmangur përçarje.

Ajo pastaj gradualisht të fillojnë të kuptojnë se çfarë monotrofnoe dietë ushqimore të papërpunuara.

Jo vetëm do të fillojnë të praktikojnë këtë stil të ushqimit. Ndoshta jo të fillojë. Që ju keni për veten tonë më tej. Është interesante se disa kurse do të vijë në dietën tuaj, ndërsa të tjerët do të bie.

Kjo është për shkak të një ndryshimi gradual shijet personale. Dhe në qoftë se disa prej jush është një dovantazhuyuchy pak "çfarë mund të hahen të papërpunuara-foodists" - në të ardhmen do të jetë ushqimi juaj është aq i natyrshëm si frymë. Kështu, shëndetin fizik, mendor dhe për pasojë çdo shumë më mirë. Dhe kjo është një nga objektivat e ndjekura nga autori i blog.

Sigurisht, kjo nuk do të në të gjitha. Do të ketë njerëz të cilët do të jenë të lidhura përgjithmonë në zakonet e vjetra stravomaniv dhe vazhdimisht kërkojmë më shumë dhe më shumë papërpunuara enët.

Kjo është krejtësisht normale dhe fine.

Tezgë ndaluar kryesor dhe të bëjë një dietë të ri nuk është vetëm një stil i ushqimit, por edhe si një mënyrë jetese. Dhe, pas një periudhe të caktuar kohe, ju keni njerëz të tjerë janë duke i kërkuar asaj që mund të hahet para-foodists. Dhe përveç rrjedhën kryesore - në qoftë se ju nuk e dini dallimin në mes të pemëve dhe perimeve - kanë një vështrim në video: