Çfarë Vedas thonë për seks


Nga pikëpamja e të parëve tanë dhe sages, Vedas seksi shkrim si një proces në të cilin alokuar energji të madhe.

Dhe nëse flasim për pse kaq shumë njerëz duan të raportit seksual - është për shkak të faktit se energjia seksuale është dhjetë herë më i fortë se çdo energji tjetër në trupin e njeriut.

Kështu, ka dy mënyra në jetë.

Mënyra e parë - është për të mësuar për të kontrolluar këtë energji dhe përdorimi për zhvillimin e tyre, dhe nga ana tjetër - le të gjëra rrëshqitje dhe të marrë rrugën e degradimit. Tani çdo gjë në raftet ...

Sex Lead

Nëse njerëzit të bëjnë pyetje banale: "Çfarë ju pëlqen në marrëdhënie intime?" - Ai u përgjigj se për shkak të kësaj edhe për një kohë të shkurtër, ju mund të ndjeni lumturi dhe kënaqësi.


Dhe kjo është me të vërtetë e vërtetë.

Dhe në qoftë se ju e konsideroni këtë pyetje më thellë - se trupi i njeriut nuk është përshtatur për të marrë lumturinë e vërtetë të çiftëzimit. Por në krahasim me trupin e njeriut - Trupi i një kafshe mund të merrni sex shumë më shumë lumturi.

Kjo mund të shpjegohet lehtë. Për shembull, një person mund të ketë seks më shumë se 5 herë në ditë. Dhe në qoftë se ata mund të - se ose ky orar i merr gjithnjë e më pak argëtim, dhe pastaj trupi i tij do të jetë e pikëlluar me lodhje dhe dhimbje.

Këtu, për shembull, e njëjta majmun - ajo mund dhe 10 herë në ditë dhe të bëjë atë çdo herë do të merrni të njëjtën kënaqësi si herën e parë.

Plus, nga pikëpamja e lumturi dhe kënaqësi - ajo do të ndjehen nga procesi shumë gëzim më shumë sensual se njeriu.

Dhe, prandaj, të çojë në bisedë seksi si në qoftë se një person i vë ndërzim një nga pozicionet më të rëndësishme në jetën e tij - ai është duke pritur për një degradim të plotë dhe të pakthyeshëm. Sigurisht, në qoftë se ai nuk do të shërohet.

Sex Lead thonë se në qoftë se një person i çmendur marrëdhënie intime dhe është e angazhuar për marrëdhënie të vazhdueshme, atëherë ligji i universit (plotësimin karmike të gjitha dëshirat), personi në jetën tjetër do të marrë trupin e kafshës dhe mund edhe të martohem 20 herë në ditë.

Gjithashtu, ka disa përjashtime. Tani, popullariteti i madh i teknologjisë, trajnime, seminare dhe shkolla, të cilat mësojnë të vazhdojnë marrëdhënie, vonesë derdhje dhe burra të mësojnë teknika të ndryshme të tjera seksuale.

Këtu, Vedas flasin për seksin në mënyrë që në qoftë se një njeri përpiqet të bëjë pa derdhje gjatë raportit seksual, apo teknika të veçanta ajo ka vonuar - ajo kaloi energji shumë më tepër mendore që ka nevojë për të kapërcyer një rrjedhje të fuqishme të energjisë seksuale.

Si rezultat, aksioneve forca mendore shteruar gradualisht burra, dhe kjo çon në një degradim gradual të vetëdijes. Prandaj, paraardhësit tanë nuk e rekomandojmë.

Më tej, Vedas flasin për seks me një tjetër pozicion familjar. Tani, kur të rinjtë të krijuar një familje - shpesh ata morën pjesë pozicion egoist në raport me trupin e të dashurin e saj.

Ata e shikojnë njëri-tjetrin - si një mekanizëm për "ndërzim të pakufizuar."

Por e vërteta është se pa marrë parasysh sa i mirë nuk do të ishte zgjedhja juaj - çdo marrëdhënie intime me një person i ngopur plotësisht me 3 - 4 vjet. Prandaj, në qoftë se familja e parë fillon të shfaqet në këtë platformë egoist - ne kemi atë që ne e shohim çdo ditë rreth.

Tani shumica e familjeve të rinj janë të divorcuar në 5 vitet e para të jetës. Bazuar në sa më sipër, Vedat flasin për seksin në mënyrë që një person nuk duhet të kërkojë marrëdhënie intime si një nga qëllimet kryesore dhe metoda ekzistojnë për lumturi. Jeta familjare dhe lumturi në përgjithësi mund të vijë nga burime të tjera në të cilat një formë më e lartë që do të sjellë më shumë kënaqësi.