Çfarë Pepino fruta vetë është në të vërtetë


Për ata që e bëjnë, kanë ende në dijeni të Pepino frutash thonë se kjo nuk është e disa - nuk ka bimë hibride, të cilat kohët e fundit sollën shkencëtarët tanë.

Kjo pemë fruta ka qenë rreth një kohë të gjatë.

E vetmja gjë që nuk është aq shumë kohë më parë (edhe pse kjo ka qenë edhe shekuj më shumë) kultivuar për herë të parë dhe u përhap në rajonet tona.

Në çdo rast, unë mendoj se të gjithë ne do të jenë të interesuar të dinë rreth një fryt më të shijshme dhe të shëndetshme.

Çfarë është fryt i vetë PEPIN dhe të drejtën e tij për të zgjedhur

Pasi një temë duke folur për shije dhe ju ende nuk e keni provuar fruta - dhe kur them se shije është e krahasueshme me pjepër mjaft të pjekur dhe të freskët.


Nga rruga, tregoni ju vini re se shije normale dhe shumë të pjekur fruta duhet të shqiptohet shumë seriozisht dhe duhet të jetë goxha e ëmbël.

Për shembull, ju mund të them është plotësisht kumbulla pjekur dhe të freskëta nga të gjelbër ende ka shije të pazakontë. Në mënyrë të ngjashme këtu. Kjo ngre pyetjen se unë do të doja të provoni një shije të plotë të ëmbël dhe të këndshme, por flasim tillë është vetëm fruta plotësisht të pjekur.

Prandaj, ju duhet të kuptoni se si të zgjedhin fruta Pepino. Çfarë mund të bëjmë zgjedhjen e duhur - është e nevojshme të dinë këtë. Nëse shije pothuajse nuk shprehet dhe do të ndjeni se ju përtyp bar - atëherë rezultati është i qartë.

A jeni duke u përpjekur për të shitur nedozrivaye. E dyta veçori - një erë. Të gjitha frutat pjekur duhet të jetë erë mjaft të perceptueshme. Nëse keni praktikisht nuk ka erë apo erë që ndërpret - erë sintetike - kjo do të thotë se fruta Pepino atë - ata ishin trajtuar gjatë rritjes.

Gjithashtu, është e rëndësishme për të kuptuar shenjat e jashtme të pjekurisë. Nga rruga, është e lehtë për të kuptuar pjekuri nëse ju paraqesim dardhë e pjekur. Lëkura e saj është e ndritshme e mjaftueshme që lehtë shimmers në dritë. Në përgjithësi, unë mendoj se secili prej jush të imagjinojmë se çfarë dardhë e vërtetë e pjekur. Kjo është karakteristika kryesore.

Megjithatë, nuk mendoj se fruta Pepino përdoret vetëm kur ajo është plotësisht dospiv.

Për shembull, ka njerëz që kultivojnë këtë fabrikë në fushat dhe tokat e tyre. Dhe është kjo se kushtet e motit nuk lejojnë fruta të pjekur bimë të madhësisë normale dhe shije.

Në këtë rast, ato janë përdorur si një shtojcë për sallatë, si ajo mund të quhet, në një kuptim, një perime të dobishme. Dhe një tjetër fakt i dobishëm për ju. Madhësia dhe pesha mund të jenë krejt të ndryshme. Prandaj, mos të alarmuar në qoftë se ju ofrojnë fruta, peshon më shumë se 0,5 kilogramë secila. Kjo është normale.

Çfarë fryt përmban një Pepino

Para se të prek në komponentët minerale, ju duhet të dini se koha më e mirë për konsumin e saj - është 10:00-18:00.

Pra, duke e ditur se kjo është koha më e mirë - të gjithë komponentët e dobishme që janë të listuara më poshtë janë më vberutsya sistemin tonë të tretjes dhe të shkojnë në favorin tonë.

Nëse ju kujtohet komponente të tilla si proteina, vitamina, dhe komponentëve të tjerë - atëherë ju mund të them këtë. Këto proteina janë të pakta, pasi që numri i peshës totale është vetëm 0,3-04%.

Rreth yndyrna them asgjë nuk është e pamundur, - për mungesë të tyre absolut. Sigurisht, disa janë të - por për ne kjo është pothuajse e papërfillshme dhe kjo nuk ka rëndësi. Rreth karbohidrateve, mund të them vetëm se numri i shenjave ata të arrijnë 6% të masës totale.

Megjithatë, avantazh i qartë është se ju mund të gjeni përbërës të tillë si grupi B vitamina, vitamina A dhe C, si dhe përqendrimin më të madh të vitaminës C në qoftë se ju kujtohet të lidheni makro - dhe micronutrients - që ju mund të vini re përmbajtje të lartë hekuri , kalium dhe bakër dhe magnez.

Në çdo rast, që nga fruta Pepino rritje në territoret tona - ajo mund të marrë shumë më e lehtë se sa, për shembull, të njëjtën lychee të freskëta ose karambol, apo madje disa - ekzotik. Prandaj, unë ju rekomandojmë që të provoni. Gjithashtu, një mendim interesant i atyre që e kanë provuar atë.