Çfarë një vegjetarian është në fakt e vërtetë


Në mënyrë që të tregojë qëllimin e këtij neni duhet të thuhet se një vegjetarian - është person fizik, si gjithë të tjerët.

Pse është kjo e rëndësishme për të kuptuar? Fakti është se ka dy ekstreme në të cilën njerëzit bien.

Ekstrem i parë - kur njeriu që e braktisur ushqim të kafshëve, lavdërojnë të tjerët, ende duke mos ditur njerëzit për farë pamje e madhështi.

Kjo zakonisht ndodh kur një person i vetëm - vetëm fillon të eksplorojë vegetarianism dhe bie në një gjendje të fanatychnosti. Në thelb, kjo është treguar në lidhje me shëndetin e tyre.

Ai fillon të mendoj se dikush që e ndalon të hahet produktet shtazore - të lirë nga sëmundjet dhe të ardhme të mundshme vuajtjet e lidhur me manifestime, përsëri, sëmundjet e ndryshme.

Sigurisht, kjo është e vërtetë, por jo aq e thjeshtë. Në anën tjetër, le të analizojë dhe ekstrem tjetër. Ekstrem i dytë është se njerëzit kanë filluar të besojnë se çdo vegjetarian që kjo është - dooming jetën e tyre në shkatërrim.

Jo tani, kështu që në të ardhmen. Ata e bazojnë argumentet e tyre në faktin se nuk ka mish në të gjitha format e saj (burgers, salcice, mbushje, etj) - askush nuk mund të mbijetojnë. Dhe kur dëgjojnë shembuj specifike të njerëzve që kanë më shumë se 10 vjet (apo edhe 30), mos e përdorni mish dhe vezë - kanë filluar të pohojnë disa marrëzi.

Marrëzi është se argumenti i tyre kryesor - një "A nuk e di se çfarë do të ndodhë në 10 apo 15 vjet."


Por, dhe kjo është gjithashtu pjesë e së vërtetës. Pra, ku është realiteti i vërtetë, dhe çfarë është ajo?

Pra, si është një vegjetarian i vërtetë

Nëse ju shikoni pamje të matur dhe të pavarur të kësaj çështjeje - është një person normal i cili për shkak të dietës së tyre të natyrshme përmirëson shëndetin tuaj. Megjithatë, pa përdorimin e procedurave të veçanta dhe komplekset terapeutike vitaminë, dhe mund të konsumojnë dietat.

Nëse ju duken edhe më i matur - kështu që ju nuk mund të them se çdo vegjetarian i vetëm nuk vuan. Ne të gjithë jemi populli, dhe për këtë arsye të prirur për sëmundje. Dhe edhe ata njerëz të cilët janë lindur nuk e vënë veten në gojë ose në një copë të mishit - gjithashtu të prirur ndaj sëmundjeve.

Por atëherë çfarë dallimi dhe diferenca, ju kërkoni? Shkarko fund është se njerëzit që rregullisht konsumojnë ushqim të kafshëve (përveç qumështit dhe mjaltë) - për nivel të përafërt, fizik në trup është vazhdimisht akumulojnë një sasi të madhe e toksinave dhe helmet.

Dhe më të vjetër që ne të bëhet, më shumë numri i tyre është vetëm në rritje. Plus, niveli delikate (niveli bio) - ne të grumbulluar një sasi të madhe të energjisë negative, vuajtje dhe zemërim, i cili gjithashtu bën ndikim mbi ne.

Rastësisht, kjo nuk është e njohur: ndikimi më keq - në nivel fizik apo në nivel bio. Dhe burrat, VEGJETARIANËT cilët vullnetarisht dhanë deri ushqim të tillë - të nxjerrë trupin tuaj nga një numër i madh i toksinave, por edhe jo të bllokoj aura juaj negative.

Unë jam në mënyrë të veçantë duke folur për shtresën fizike dhe i hollë për të përshkruar për ju foto të tërë në realitet. Përsëri, më lart nuk do të thotë se të jesh prej ushqimit të kafshëve që ne nuk jemi të sëmurë.

Shanset janë të sëmurë, por procesi i çdo sëmundje do të rrjedhin shumë më e duhur dhe më e lehtë. Një kohëzgjatja e trajtimit, nëse kërkohet, do të reduktohet. Dhe këto nuk janë fjalë boshe, por statistika konkrete që janë vërejtur dhe krahasuar shkencëtarë të ndryshme nga e gjithë bota.

Dhe metoda më e mirë që me të vërtetë do të ju ndihmojë për të kuptuar 100% të atyre që është vegan - një bisedë me dikë që ka një minimum të tillë të 3 viteve.

Unë mendoj se ju keni shumë gjëra të hapura.