Kjo na tregon trupin e ushqimit të papërpunuar para dhe pas


Ky artikull me siguri mund të themi, "Ja tek ju ushqim të papërpunuara para dhe pas "Dhe postoj një bandë e fotografive.

Në disa fotografi në të majtë do të jetë e shijshme dhe djalë i shëmtuar, e drejtë - i zgjuar dhe i gëzuar.

Ose pas fotot e vajzës me puçrra me një të majtë të hollë dhe e drejtë.

Së pari - kjo do të jetë si - kjo është banal, dhe e dyta - të mund të marrë në komentet reagimet në lidhje me truket photoshop dhe programe të tjera.

Prandaj, ideja u hodh poshtë menjëherë nga rruga. Por kishte idenë për të paraqitur ushqim të papërpunuara para dhe pas në drejtim të preferuarat e tona me ju trupit. Le të merren me të.

Shpesh, kur një person ka ndonjë sëmundje fizike - kjo është vetëm rezultat i një shkelje të ndonjë - çdo sistem.

Nëse një person nuk ndihet origjinën e sëmundjes në mishin e tij, kështu që trupi vetë deklaron se se - kjo është e gabuar.

Dhe zakonisht njerëzit nuk duan të mendojnë për atë që ishte brenda "thyer". Dhe nuk është kjo. Kur një person konsumon gatuar ushqimin - kjo është aq plotësisht clogs slags trupit tuaj, helmet dhe toksina.

Membranat qelizore tona të fillojnë shumë cluttered. Si rezultat - të gjitha qelizat tona filloni të keni më pak ushqyesve dhe lëngje. Ata dhe të vazhdojë të marrë atë - por është e dhënë atyre çdo vit më shumë dhe më e vështirë.

- Për të burimeve të brendshme të trupit dhe organit më të veshur shpejt zbehet dhe më të prirur ndaj sëmundjeve.


Si nuk e dini - njerëz që i dha dorë nga ushqime të përpunuara temperaturë të lartë, të çlirojë trupin tuaj nga stresi shumë të panevojshme.

Çdo qelizë fillon të marrë të gjitha ushqyesve lehtë. Që qelizat e trupit tuaj të fillojë të kryejë më me efektivitet detyrat e tyre - këtu është fakti i parë për ushqim të papërpunuara para dhe pas.

Së dyti, ajo që për dietën ushqimore të papërpunuara para dhe pas - sistemin tonë të qarkullimit të gjakut

Siç kam shkruar në nenet e mëparshme - rreth 80% e gjakut të njeriut që të jetë në enët më të vogla të gjakut - capillaries.

Dhe kur një person ha gatuar, dhe veçanërisht mish, peshk, vezë - kjo është shumë e shumë më i bllokuar kapilarët.

Për këtë arsye, ne kemi të gjitha sëmundjet që lidhen me sistemin kardiovaskular.

Për më tepër, kur capillaries janë vazhdimisht në gjendje të mbyllur - ata nuk mund të japin trupit me ushqimin e duhur. Ajo rezulton se organet dhe sistemet e trupit nuk e merrni gjithçka që ju nevojitet nëpërmjet gjakut.

Dhe së fundi, unë dua të ju sjell një shembull të vërtetë të jetës e ushqimit të papërpunuar para dhe pas. Një grua vuante nga thrombophlebitis (bllokimit të enëve të gjakut dhe kapilarët) dhe mjekët kanë vënë një fund për të.

Ajo ka qenë me aftësi të kufizuara dhe ishte vazhdimisht ose të gënjyer apo pozicion ulur. Jo më. Kur lëviz në një dietë të re për të - ajo ishte në gjendje për të marrë nga një karrige me rrota.

Natyrisht, ajo kryhet në ushtrim paralel dhe praktikave të tjera shëndetësore. Pra, çka në lidhje me dietë të papërpunuara ushqimore para dhe pas nxirrni përfundimet tuaja. Pasi të keni bërë kalimin në një dietë ushqimore të papërpunuara nuk është e nevojshme - kjo është me siguri ju. Dhe këtu është një zgjidhje për një video të shkurtër të raportit atlet - Syroyid: