Dëm për TV


Ajo që ne themi dëme në TV është vetëm në rrezatimin e saj - kjo është vetëm një pjesë shumë e vogël e të vërtetës.

Mos harroni historinë dhe historitë e engjëjve dhe demonëve që ju qëndrojnë mbi supet e tij dhe ju tregon se çfarë duhet të bëni.

Pra TV është e krahasueshme me një demon të tmerrshme që ju vazhdimisht në mendjen dhe vret nënndërgjegjeshëm nevojshme vetëm për të, mendohet. Ndikimi në televizor është aq i fuqishëm se disa mund të tronditur për të mësuar të vërtetën.

Për shembull, pse - atëherë një ekran blu jo shumë duan të flasin për një mënyrë jetese të shëndetshme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme në përgjithësi.

Jo të gjithë e di se dikur ka pasur një TV - shërbimet e posaçme dhe qeveria menjëherë filloi të futur masivisht "zomboyaschyk" në çdo shtëpi. Është bërë propagandë të fuqishme dhe të provuar se ajo është gjë e detyrueshme dhe e nevojshme në çdo familje të civilizuar.

Tani ajo është bërë sistem i themeluar që zombuye dhe otuplyaye njerëz. Për shembull, studiues të pavarur i cili nuk kuptonte se çfarë po ndodhte, TV tregoi dëme tek fëmijët. Në Amerikë, ekspertët e pavarur analizuar një grup të fëmijëve në nivelin dhe shkallën e zhvillimit.

Ajo u gjet fëmijët të cilët rregullisht shikojnë TV dumber ata fëmijë që shikojnë televizion u ndalua.


Dhe kjo nuk është e gjitha dëme në TV. Në frame've njëzet e pesta dëgjuar. Megjithatë, kjo është një teknikë e vjetër.

Tani duke përdorur teknologji shumë të përparuar, në mënyrë për të shënuar kokën tuaj përmes zomboyaschyky dërgoni mendimet tuaja në drejtimin e nevojshme.

Highlighting i pixels individuale në ngjyrë, në pjesë të ndryshme të ekranit dhe teknologjive të tjera lehtë mund të bëhet me zombies normale njerëzore. Ju mund edhe të bëjë atë në mënyrë që njerëzit të mund, në sinjal, vetëvrasje apo diçka si kjo - pastaj.

Me televizor e njerëzve të zakonshëm që bëjnë biorobots bindur që humbasin mendje e shëndoshë të tyre dhe mund të mendoni më në mënyrë të pavarur.

Sot është e ëmbël ekranet blu dhe diktojnë deklaratë: se është gjë në modë për të ngrënë, fshij hundë tuaj më të mirë dhe se si ju zgjidhni për të jetuar. Pra vjen keq TV juaj është që njeriu pothuajse tërësisht të shtypur krijimtarisë dhe lirinë e zgjedhjes. Si, kur ju keni zgjedhur?