Sintetike dëm


Shumë prej jush ndoshta keni dëgjuar se sintetike dëme me të vërtetë ekziston.

Por natyra e njeriut është se derisa ai është ndjerë nga të gjithë - ndikim negativ - kjo nuk ka rëndësi se ekziston, dhe si.

Pra, bazuar në shprehjen "i informuar - mjete janë të mbrojtur" - ju doni të kushtojnë në informacion në lidhje me rreziqet e sintetike.

Dhe qëllimi i këtij neni - për të ju tregojnë shembuj specifikë dhe fakte të rasteve në të cilat do të ishin konsideruar vlerë. Gjithsesi, nëse arsye arsyeshëm - ju mund të vijnë në përfundim vijim.

Pjesërisht, prodhimi modern i rrobave bërë nga materiale sintetike duke përdorur polimere të marra nga Petrochemicals.

Dhe nëse po, prandaj artificiale dhe veshje që ne veshin - në një kuptim - vaj, e cila konsiderohet pleh organik Earth.

Por është e vërtetë - një arsyetim pak. Nëse ne flasim për rreziqet e sintetike pikëpamja shkencore - që në 1996, ekspertët kanadezë dhe shkencëtarët nga Instituti, e cila është e specializuar në higjienë dhe në veçanti mbi shëndetin, erdhi në përfundimet e mëposhtme.

Ata intervistuan më shumë se një mijë gra studiuar që gjithmonë kishin kontakt me indet artificiale. Si rezultat i hulumtimit të tillë - ekspertët në përfundimin se rreziku i onkologjisë në ato gra që përdorin sintetike - ishte më e lartë se në ato subjekte që nuk i përdorin këto pëlhura.


Numrat e veçanta nuk do të ju quaj sepse grupmosha e subjekteve të ishte mjaft i madh, dhe rezultatet gjithashtu në rrezik të zhvillimit të çdo grupi ishin të ndryshme. Por unë dua të theksohet se shkencëtarët kanë provuar dëme gjersa sintetike, dhe njoftoi se indet artificial unike të ndikojë në mënyrë të shëndetshme të jetës.

Edhe sot, dermatologists, mjekët dhe ata që merren me gratë që kanë çrregullime gjinekologjike, vini re foton trishtuar.

Fakti që në vitet e fundit është bërë shumë popullor për të përdorur të brendshme të fortë, e cila është bërë shumë shpesh i njëjtë përfshirjes sintetike vogël të materialeve natyrore.

Kjo çoi në atë që është tani vajzat gjithnjë e më shumë filluan të kërkojnë ndihmën e mjekëve - Fakti se ata ishin prej liri të tillë të zhvilluar probleme gjinekologjike dhe lëkura ishte shumë i irrituar.

Prandaj, ka vetëm një mënyrë për të dalë - është parandalimi i një jetese të shëndetshme që ju mund të bëni tani për tani pa përpjekje. Sidomos i rrezikshëm kështu që veshin ngjyrë të zezë dhe me ngjyrë, pasi ajo ndahet nga veshur Mikropjeseza bojë që e rrëmben lëkurën.

Në veçanti, kjo vlen për të brendshme femrash. Prandaj, në qoftë se ju keni të brendshme jo të bardhë, por edhe të bëjnë me materiale artificiale - atëherë ju duhet të mendoni për riciklimin, sepse shëndeti është më i rëndësishëm.

Pyes veten se çfarë keni dëgjuar për rreziqet e sintetike?

Ju desserts tani mahnitshme. Si mund ata e bëjnë këtë?