Detergjenteve dëm


Disa njerëz nuk e kuptojnë detergjenteve dëme .

Vëzhgimet e mia të çojë mua ndonjëherë në një gjendje shoku.

Njerëzit duke qenë e bukur për reklamat, besojnë në fuqinë e mrekullueshme e pluhur, por nuk duan të mendojnë për atë që është bërë.

Ju e kuptoni CIS 30% pastrues rreme. Dhe edhe në qoftë se njerëzit e dinë se çfarë ata shesin rreme - të cilët do të pranojnë këtë?

Sidomos në qoftë se ju bleni produkte jo në rrjete të mëdha të shitjes me pakicë, dhe të tregut apo dyqane të vogla. Nga kjo dëme detergjenteve bëhet edhe më i madh. Por kjo nuk është arsyeja kryesore.

Për shembull, kur ju shkoni në dyqan, e cila shet kimikatet shtëpiake - vetëm ndjehen erë të mprehtë dhe të tmerrshme.

Ndoshta ai cilit - apo madje si ai, por kjo është vetëm se njerëzit nuk e kuptojnë se ata thith.

Kjo erë mund të pëlqen vetëm ata që kanë një mënyrë jetese të shëndetshme të jetë vetëm në rrënjë.

Dhe detergjenteve vjen keq është se këto, hovering në ajër, kimikate të helmuar ju. Ata marrin brenda trupit tuaj përmes rrugëve të frymëmarrjes dhe gjithashtu të vendosen në rrobat tuaja dhe lëkurës.

Ajo tashmë është treguar se substanca të fluturonte në ajër, duke shkaktuar astmës, kancerit të organeve të brendshme, dehjes.

Personalisht, kur unë shkoj nëpër departamentet e mëposhtme janë shumë të keq për ata djemtë që punojnë aty.


Jo të gjithë ata e dinë se çfarë ata thith çdo ditë pune - rangun ushtarak në kategorinë e luftës. Substancat të tilla si dioksidi i squfurit, glycol etilenit dhe të tjerët - në masë të madhe ndikojnë jo vetëm gjendjen mendore fizike por edhe.

Por këto substanca janë jo vetëm në pluhur. Tani, imagjinoni një nënë e re, i cili ri rroba për fëmijën tuaj në këtë helm. Kjo është e frikshme.

Unë gjithashtu do të ju them një fakt interesant se pluhur edhe në fëmijë ishte vetëm emri i "fëmijë". Ajo rezulton se nga lindja ne dënojmë në "mënyrë jetese të shëndetshme". Kjo thjesht nuk i përshtatet në kuptim të përbashkët.

Prodhuesit kimike në Rusi ka kohë që pështyjnë sigurisë. Ndërsa kjo nuk vlen për të gjithë. Por kjo nuk është e gjithë e vërteta për rrezikun e vërtetë. Pasi në mushkëritë tona dhe lëkurë, substancat e dëmshme nuk treten dhe zhduken, dhe të grumbulluar në trupin tuaj.

Kjo thikë - kjo duket si kartë akumulues - të marrë shpërblime në fund të zgjuar në formë të sëmundjeve të rënda. Sigurisht, mënyra nga situata tani është përgjithësisht në dispozicion.

Ju mund të sigurtë dhe të lehtë të hequr detergjenteve dëme nga jeta e tyre duke zëvendësuar ato me kimikate të dëmshme alternativoy.Ob alternativë do të diskutohet në artikuj të ardhmen.