Kafe dëm i menjëhershëm


Komunikim dje, unë u pyet për të folur për kafe dëm i menjëhershëm .

Në përgjithësi, këtë pije të mrekullueshme që shumë njerëz të cilët gëzojnë - nëse ajo është që të shikojmë në të gjitha - çfarë është pika?

Për të filluar me - atë kafe, të cilat janë importuar në vendet e CIS - kjo nuk është cilësia e një produkti që është shpallur dhe përshkruar si shitësit "llafazan".

Një kafe e vërtetë të vërtetë të përdoren. Megjithatë, përdorimi i drejtë i saj, ju mund të them vetëm ku ai është rritur. Tani, ne do të përqëndrohet në pse trupi ynë mund të vuajnë.

Për informacionin tuaj: kafe keq çastit

Për të filluar me të, duke folur për vete Veda.


Nëse ne të përkthejnë gjuhën tonë moderne, kjo pije Vedas them këtë: "Ajo i përket kategorisë së depresionit. Ka narkotikëve dhe Addictive. " Në të vërtetë, më i ushqimit dhe pijeve, tha në një seksion të veçantë të Veda, i quajtur Ayurveda.

Gjithashtu, ky produkt është e dyta për nanosymomu dëme pas alkoolit. Për më tepër, vetë bimë dhe gjithçka që ajo prodhon, lidhet me bimët në injorancë. Kjo do të thotë se të gjithë ju do të merrni nga kjo fabrikë për ushqim - ju do të shkaktojë degradimin e mendjes. Kjo është plotësisht në kundërshtim me ata që e mbajnë ushqimin e shëndetshëm e duhur.

Tani nuk kërkohet. Shko në cosmetologist shpjegues dhe them, le të ju tregojnë për rreziqet e kafe i çastit. Për shembull, cosmetologists them se ata që marrin "pije zezë" vazhdimisht - me kohë, të bëhet si alkolikët.

Gjithashtu, siç vuri në dukje nga profesionistët të cilët kanë më shumë se një vit që punon me lëkurë - lëkura e atyre që sapo u përdorur për të pirë kjo shumë më të vështirë për të procedurave rinovimin. Efektet e këqia mbi trupin e pije tonik gjithashtu provoi mjekët.

Për shembull, lan kafe larg nga vitamina trupit A, B, PP, kalium, kalcium, zink, magnez, hekur dhe. Kuptimi pije vitamina të shtrenjta dhe të përpiqen për të mbushur trupin tuaj të gjitha ton makro të hahet ushqim, në qoftë se ju mund vetëm të heqë dorë "pafytyrë"?

Pasi problemit me mungesën e elementeve jetike do të kalojë me veten e tyre.

Dhe në qoftë se ju nuk do të heqë dorë - kjo, nga ana tjetër, shkakton një shqetësim në të gjithë trupin. Pra, ushqim i shëndetshëm në një përdorim të vazhdueshëm dhe sistematik të këtij produkti nuk është e shëndetshme. Si ju jeni pije freskuese? Megjithatë pëlqen?

Tani, disa fjalë në mënyrë specifike për vajzat. Shkencëtarët kanë treguar se kafeina, e cila është përfshirë gjithmonë në pije - zgjon oreksin dhe përshpejton proceset ndihmon tretjen e ushqimit.

Kjo do të thotë se depozitimi i yndyrave dhe toksina të tjera në trupin tuaj është shumë më shpejt. Dhe kjo është një arsye celulitin dhe lëshim të lëkurës.

Dhe më në fund. Kafe shumë e keqe i menjëhershëm është se ajo heq shumë ujë nga trupi. Si rezultat - trupi është i plakjes më të shpejtë dhe fillon të veshin nga më shpejt, sepse ata nuk do të marrë ujë të mjaftueshëm për funksionimin normal. Pra, ju uroj urtësi në zgjedhjen e drejtë dhe jetë të gjatë.