Vitamina Dëmtimi i bërë artificialisht


E cila është e pakuptimtë mund të sjellë njerëzit duke marrë të gjithë informacionin në vlerë nominale dhe nuk e di vitamina dëme .

Duke luajtur në injorancën tonë dhe duke e bërë fushatë të fuqishme reklamuese - një person mund të "shtyjë" asgjë.

Jo shumë kohë më parë, shkencëtarët danezë kanë treguar se vitamina sintetizohet jo të natyrshme të mbahen praktikisht padobishme.

Por sot, disa mjekë, për shkak të injorancës së tyre, vazhdojnë të atribuojnë vitamina për njerëzit jo plotësisht të vetëdijshëm nga vitaminat dëmit.

Dhe njerëzit mendojnë se mbështesin një shëndet të hedhur një bandë e drogës të panevojshme. Unë mendoj se duke praktikuar ushqim të shëndetshëm, por ajo është e plotë të injorancës në lidhje me trupin tuaj.

Dëshmi e dëmit janë raportuar nga studimet tregojnë se vitamina sintetike nuk i japin të mirën e njeriut.

Për më tepër, njerëzit që rregullisht marrin vitamina artificiale A, C, E - vdesin më shpejt se ata që kurrë nuk i kishte provuar.

Dallimi kryesor në mes natyrore dhe sintetike do të thotë se sistemet natyrore kanë bazë natyrore proteinave, dhe i lejon të gjitha mikro - makro dhe asimiluar nga trupi juaj. Por sistemet sintetike nuk e kanë këtë dhe si rezultat, transit përmes trupit tonë.

Le, por shumë keq hedhur në të holla kot dhe tableta që supozohet të rritur imunitetin dhe ndikim pozitiv në shëndetin e ngrënë.


Secili nga ne është e rëndësishme të dini një dietë të shëndetshme dhe të kuptoj se.

Çdo sistemet artificiale gjoja të përmirësuar gjendjen e përgjithshme të trupit mund të ndërtojë dhe të helmojnë trupin tuaj. Për shembull, merrni parasysh një raport nga specialistë daneze element të tillë që vitaminës C.

Ne, sapo fillon dimri dhe të ftohtë - të gjitha askorbinku blej në masë. Unë nuk e kuptoj se çfarë e bën një gabim të thellë. Studimet kanë treguar se ky element sintetik kur merret rregullisht sjell vetëm dëm.

Ulçerë stomakut, të vjella, diarre - kjo nuk është e gjitha vitaminat dëme, dhe në veçanti element C. Nëse ju merrni njerëzit që kanë përjetuar të mirat e duke marrë këto komplekset - së pari, ajo ishte shkaktuar nga auto-sugjerim, dhe e dyta - ishin hequr përkohësisht vetëm simptomat.

Për shembull, njerëzit praktikonin ushqim vegjetarian apo të papërpunuara - në mjekësinë moderne pothuajse nuk kanë nevojë fare. Imuniteti rrit natyrisht, dhe sëmundjet e reja thjesht nuk zhvillohen.

Dhe si një pikë e mbarimit dhe të fyer mjekësisë moderne - shkaku i vërtetë i sëmundjes mbetet, dhe vitamina dëme shton benzinë ​​zjarrit. Ajo do të jetë shumë më mirë në qoftë se ju do të përdorë më shumë perime dhe fruta.