Pse, kur dukshëm në dietë ushqimore të papërpunuara është e vështirë për të kapërcyer pengesa


Lejon ju të gjeni se pse praktikantët dietë dështime të papërpunuara ushqimore atje shpesh, dhe i pafuqishëm Syroyid do të pushojë për të ndjekur dietë.

Pas përçarje mund të jetë i përkohshëm "tërheqja e rasteve" ose person nuk zgjidhet edhe përgjithmonë Syroyid përsëri.

Në përgjithësi, këto kohët tmerrshme në jetë, të hahet njerëz të papërpunuar ushqim atje - për mjedisin e tyre. Kjo sigurisht nuk është arsyeja kryesore, por ende mjaft i rëndësishëm. Si mjedis ndikon një person?

Fakti është se ndërsa në dietë ushqimore të papërpunuara ofron dështime mund të ndodhë në fazat e hershme, kur madje edhe të papërvojë të para-foodists fillon të thith më erën e ushqimit që është i përgatitur në të ngushtë e kuzhinës.

Arsyeja Syroyid i ri nuk e kanë humbur zakonin e pasioneve të vjetra, dhe kështu kur truri përmes erë vjen informacion në lidhje me ushqimin e vjetër provuar - Mendja fillon të rebelohen.

Që mendjen ta fitosh lumturi se ai e ka ndjerë më parë, dhe e di se ajo është pikërisht këtu - ajo fillon në mendimet për të vënë presion mbi ndërgjegjen e atyre që kaloi në ushqime.

Mendjet tona mbani mend se si ajo ishte e mirë përpara, por jo motive ende se si do të jetë mirë atëherë. Aty qëndron sekretin e pse dështimet praktikuar papërpunuara ushqimore janë shpesh vetë nuk mund edhe të kontrollit njeri.

Disa thonë se ata nuk e mbani mend edhe se si ata kanë ngrënë një copë tortë, dhe cookies pastaj hedhur.


Ata nuk mund ta shpjegoj se si ndodhi. Kjo është për shkak të faktit se mendja e këtyre njerëzve është më e fortë se arsyeja.

Nemon devijimi nga tema, unë dua të shoh atë që mendja jonë kontrollon fatin tonë. Pse është se, ju mund të lexoni artikullin "Ayurveda dhe mendjen", dhe ende vazhdojnë.

Tani, duke kujtuar ngjarjet që lidhen me kalimin në ushqime para dhe pas pikës së tranzicionit - pak më vonë të fillojnë të kuptojnë. Për shembull, praktikuar dietë dështimet papërpunuara ushqimore mund të ndodhë edhe që njeriu bën ndryshime të ashpër të pazakonta në dietën e tij.

Në mënyrë të veçantë - krejtësisht të kaluar në një menu të re Syroyid dietë dhe të hahet - duhet të jetë të paktën një muaj.

Kjo praktikë është e kufizuar në atë pastrimin vogël të zier dhe i skuqur dhe më vë freskëta.

Disa "Asketët" menjëherë hidhen nga një shkëmb pa përgatitur trupin tuaj fizikisht dhe psikologjikisht. Dhe pastaj një tjetër, dhe çudi ...

Pra, në qoftë se ju vetëm filluar praktikimin ndërprerje ushqimore të papërpunuara mund të qëndroni vetëm në seancë. Ju duhet vazhdimisht të punojnë në mendimet e tyre dhe mjedisin e tyre, të cilat ndoshta ju do të ndalet. Vetëm unë pyes ty - nuk ka lëvizje të papritur ...

Shkruani Rezultatet e juaj më poshtë, dhe të shohim se sa ne jemi të fortë: