Pse nuk stomakut digests ushqim dhe çfarë të bëni


Përshëndetje miq! Kush prej jush u përball me faktin se stomak tretet ushqimi?

Kjo është, si të thuash, dhe tretjen e ushqimit, dhe është e shoqëruar shpesh me dhimbje, siklet, shije të keqe në gojë, etj

Por kjo është në rregull ...

Por kur një person fillon të hahet dhe të gjitha vjen nga disa kohë më parë - kjo është një situatë serioze.

Unë propozoj që të marrin në konsideratë shkaqet dhe simptomat e mundshme ...

Stomaku digests ushqim nuk

Le të thërrasë arsyen kryesore pse stomak digests ushqim:

 • - Për zgjedhjen e dobët me lëng
 • - Për format e rënda të gastrit,
 • infeksion i fortë i brendshëm Mukoza (kolonitë bakteriale të pranishëm)
 • sëmundje të rënda metabolike.


 • Tani, si në artikullin tonë të fundit mbi shkaqet e djegies, le të shohim në çdo artikull të listuara.

  Kështu, lëng i dobët ndarja mund të jetë - për sfond hormonal (kjo është e zakonshme në gratë shtatzëna). Gjithashtu, ajo është e lidhur me faktin se gjëndër sekretor që është përgjegjës për të bërë lëng, thyer. Në çdo rast, ju duhet të shkoni të bëni fibrogastroscopy, në mënyrë që më në fund të gjeni gjithçka. Inventari personal nuk është një udhëtim ...

  Më gastritit janë njëjtë. Të gjitha ulcerat dhe gastrit të shoqëruar nga një shije të thartë në gojë, mungesa e oreksit. Pra, edhe vetë kundërindikuar sepse çfarë vendosur ushqimi nuk tretet si duhet është e vështirë, edhe pse është e mundur.

  Shko tek ekspertët. Vetëm ata mund saktësisht se - ata thonë arsyen pse stomaku nuk do të tretet ushqimi.

  Veç e veç për të thënë për bakteret fillojnë të zhvillohen në të gjithë mukozën e brendshme. Kjo çon në shkelje të rënda të jo vetëm mukozën, dhe është hequr nga bilanci të të gjithë traktit gastrointestinal dhe sistemin e tretjes.

  Por ajo që ne tani mund të ndikojnë, kështu që është në çrregullime metabolike. Shkeljet shpesh ndodhin - për:

 • konsumi njerëzor i alkoolit në çdo sasi dhe pirja e duhanit (edhe më keq, të dy një dhe të tjera)
 • Ushqim të pakontrolluar, ju nuk jeni në gjendje të tretet (gjithmonë duhet të dini masën dhe nuk ha tepër)
 • dietë e paqëndrueshme.

 • Antrum

  Është ky departament janë të ekspozuar shpesh në lëndime dhe sëmundje. Arsyeja është një - antrum - është pjesë e saj më e ulët, ku ushqimi vazhdimisht. Ajo është në këtë departament është akumulimi i saj dhe akumulimi maksimal i enzimeve.

  Dhe, shumë shpesh në antral fillojnë të formojnë ulcerat, tumore, erozionit, dhe më shumë. Çfarë të bëj është të shkruash. Fakti është se në qoftë se keni humbur gje fillimin e zhvillimit të antral sëmundjes - Ju mund të vijnë në atë që ju vetëm të prerë një pjesë të stomakut.

  Atrofi e stomakut

  Gjithashtu fenomen shumë negativ, si ajo mund të sjellë në një operacion të ndërlikuar.

  Atrofi gradual të çon në faktin që një person të fillojnë për të ngadalësuar zgjedhjen e enzimeve ndihmon tretjen e ushqimit dhe lëngje ndihmon tretjen e ushqimit.

  Nga vetë, ushqimi tretet shumë më keq, duke çuar në dobësimin e trupit. Në këtë rast, të gjithë mukoza fillon të dobësohet, e cila jep të rritet në zhvillimin e baktereve në të dhe dëme.

  Unë shpresoj tani ju e kuptoni, pse stomak digests ushqim dhe se kjo duhet të bëhet.