Çfarë ushqimi bën jetën më të lehtë për Veda


Kur të shikuarat Ushqim për Veda - Që secili prej nesh ka shijet e ndryshme dhe preferencat.

Në këtë mënyrë të gjithë e dinë, por jo të gjithë e dinë: arsyen për shijet tona të ndryshme.

Për shembull, i cili - kjo është shumë e shumë e do avokado, dhe dikush - kjo është vetëm mendimi në siklet avokado në bark.

Cila është arsyeja e vërtetë?

Të kthehen në rregullat e universit tonë dhe të shikojmë në këtë çështje më thellë. Nga pozicioni Vedic ka karakterin e vet individual. Ndonjëherë ajo është marrëdhënia në mes të njerëzve, njerëzit nuk mund të vijnë së bashku karaktere.

Në mënyrë të ngjashme, një person nuk mund të konvergojnë me natyrën e bimëve të caktuara.

Ju ndoshta keni vënë re se ka bimë dhe ushqime që janë më si. Dhe ka bimë që vështirë se ndonjë që nuk e pëlqejnë.

Kjo, sigurisht, varet nga natyra e centralit dhe të aplikojnë atë në një i mëshirshëm apo jo. Pra, ajo që ne e dimë: ushqim në Veda bazuar në karakteret e bimëve të ndryshme? Siç rezulton, ajo është shumë e rëndësishme të dini në jetën tonë.

Jo të gjithë njerëzit të kuptojnë plotësisht atë që hani jo vetëm për të marrë proteina, karbohidratet, dhe të gjitha llojet e ushqyesve. Nga pozicionet Vedic në ushqim Veda është ushqimi që ne të marrin jo vetëm pronat e saj të dobishme, por edhe fuqinë e saj.


Dhe që të gjithë kanë pushtetin e tyre, me fjalë të tjera trup i hollë - ajo fillon në ndërveprimin e ushqimit. Trupi delikate është i ngopur me informacion, bimë fillon trupin tonë.

Dhe këtu është e rëndësishme për të kuptuar në vijim. Le të diskrecionit së bashku. Nëse do të hani në injorancë, kjo do të thotë që produktet kanë një humor shumë të keq. Trupi ynë fillon marrjen e informacionit të keq.

Siç përshkruhet në ushqim Veda - më shumë ju hani ushqime të injorancës - veçanërisht të pista trupin e tij të hollë. Por në qoftë se ka poshtër mbi nivelin e energjisë - është shtresa fizike fillojnë të tregojnë sëmundjen.

Vedas thonë se ushqimi është injorancë çon në faktin se një person fillon të lënduar dhe pothuajse gjithmonë e humb vetëdijen e lumturisë së vërtetë. Në anën tjetër, nëse një person ha produkte lëmoshë - natyra e këtyre produkteve kanë filluar të kenë një ndikim pozitiv në vetë karakterin tonë.

Produktet e devotshëm të ketë një efekt pozitiv në trupin tonë. Dhe kur ju vazhdimisht hani produkte beninje - jeta juaj në 4 - 5 months fillon të përmirësohet. Ky udhëzues praktik që përshkruan sllav ariane Veda.

Përfundimi në këtë rast është. Për të përmirësuar jetën tuaj paraardhësit tanë u përpoqën për të ngrënë vetëm ushqim organik dhe i mëshirshëm.

Ajo është ushqim për Veda mund të bëjnë të lumtur.