Pse frutash mund të shkaktojnë frymëzim bead


Miq, ju nuk do të besojnë, por sot ne do të flasim për sferë e cila frutash.

Permanent lexuesi im, në mënyrë të qartë ka thënë se një muaj kështu që pikërisht në web faqen time dhe të lënë vetëm një nen të gjakut (përveç 2 të cilët ishin të dedikuar për fruta Pamela ose një tjetër emër - shedok).

I shpjegoj faktin se ai vendosi që të merren seriozisht me këto çështje që i nënshtrohen, dhe në të njëjtën kohë, të informacionit për të plotësisht të strukturuar për këdo që dëshiron.

Ouch! Mua më duket shumë - ajo fillon të mbajnë ...

Në fakt, ne tani, si të thuash, u mblodhën për të folur për fruta. Dhe sot unë, të drejtë, frymëzim përmbytur për shkak të tyre ne nuk po flasim një muaj e gjysmë në mënyrë të sigurt.

Vini re se në ditët e vjetër botëror u shfaq për 2 artikuj në ditë ku kemi biseduar për: Kumquat, PEPIN, datat, hrenadillu, baba, rambutan dhe goodies të tjera të tjera. Po ... Ka qenë një kohë ... Por, siç thonë ata, është më afër në fund!

Përkundër faktit se në kohën e këtij neni shkëlqyer në botën e dimrit janë tërhequr - ne ende kemi diçka - Ora mund të gëzojnë këtë fryt të mrekullueshme. Pra, këtu ju keni informacionin e duhur.

E vërteta dhe asgjë por të vërtetën për sferë e cila frutash


Im i dashur, në qoftë se ju kishte provuar këto fruta këtë vit - një të kandidojë në dyqane. E pra, në qoftë se ju nuk e provoni në të gjitha - atëherë unë nuk e di.

Çfarë në të vërtetë ju humbni. Fakti që ai është një efekt shumë të mirë në shumë organe dhe funksionet e trupit tonë.

Po, ajo është zakonisht të referuara si mirësisë fruta tobesh kështu që është shumë, shumë i dobishëm. E pra, për të mos të duket bosh për të thënë se kjo është një efekt pozitiv në të gjithë sistemin e kërc. Prandaj, ata që kanë problemet e njëjta - në këtë botë ose - për lëndimet - bead rekomandoj për të ngrënë më shumë se më parë.

Megjithatë, kjo nuk do të thotë që ju duhet të bandës deri në atë si një majmun në një gazetë, dhe - akoma të jetë e kujdesshme. Gjithashtu, pasi që kam filluar duke folur për kërc - një shumë të dobishme ky fryt për atletët.

Gjithashtu, ajo u gjet ndikim pozitiv në vijën e qendrës së trupit.

Ndryshimet pozitive nga përdorim të vazhdueshëm gjetur në trajtimin e trake, zorrët, stomakun tonë. Dhe në qoftë se ju keni probleme me këto pjesë të trupit - bead fruta mund të jetë një parandalim i mirë me origjinë natyrore.

E madhe është fakti se ajo ka një efekt pozitiv në anën tonë mendor dhe emocional gjithashtu. Duke pasur parasysh se problemet e personit mesatar tani - më shumë se e mjaftueshme, unë mendoj, për të përmirësuar gjendja emocionale askush nuk do të bëjë asnjë të keqe.

Në mënyrë të veçantë termat - përmes produktit të vazhdueshëm të saj të hahet atje një ndjenjë më të madhe të optimizmit, rrit dashurinë për botën, por rritet edhe ndjenjë të kujdesshëm.

Nga rruga, çfarë efekti - është e ngjashme me banane.

Unë mendoj se ju vënë re se kur poyisy me stomak bosh një çift i banane - në gjysmë ore apo një orë është - ajo është e bukur. Folur rëndë - berthamen, e referuar, përdoret në praktika Ayurvedic mjekësore për trajtimin e sëmundjeve të tilla si katarakte, dhe disa tjerë.

mënyrë, pronat shumë të ngjashme dhe persimmons, si ajo është shumë e ngjashme me sferë e cila është. Nëse ju them saktë - ata, në një kuptim, të afërmit, si pjesëtarë të së njëjtës gjini e bimëve.

Megjithatë, në këtë artikull ne nuk kemi kohë për të shqyrtuar: çfarë ajo përmban vitamina, minerale dhe më shumë.

Unë mendoj fruta bead ne do të marrin në konsideratë në të ardhmen.