Pse përdorin sabelnyk gjendet në recetat e shumë njerëzve


Për mysafirët, I të përsëritur se Shabelnik gjetur aplikim në trajtimin e artritit dhe polyarthritis, dhe ne trajtimin e stomakut.

Praktikat specifike dhe rekomandimet për trajtimin e këtyre sëmundjeve janë shpallur këtu.

Thelbi i këtij neni, si në të kaluarën, kështu që mos ta pikturoj meritat e mëdha të kësaj bime dhe flasin dhe veçanërisht me rastin.

Unë mendoj se në përgjithësi nuk ka kuptim të flasim thjesht për përfitimet e saj, duke mos dhënë asnjë informacion specifik, por duke bërë transfuzion të rregullt të ujit.

Po, kjo bimë, siç kam thënë më parë, mund të trajtojnë shumë sëmundje, por le të përqëndrohet në të gjitha - atë të një listë të veçantë.

Përdorimi Sabelnyk


Për shembull, një fabrikë në një përzierje me mjekësinë e tjera popullore që përdoren për trajtimin e dizenteri. Zierje përgatitur nga komponentët e mëposhtëm.

Ata janë marrë gjethe hithër hithër, rrjedhin dhe lë vetëm Comarum (e tharë apo i freskët), Burnet, dhe të thata ose të freskëta barbarozë pyll. E gjithë kjo duhet të merret në sasi të barabarta.

Por ne nuk duhet më shumë se 1, buza plot, lugë gjelle sipër përzierje të jetë 500 gram derdh ujë të nxehtë, ujë të valë dhe edhe më të mirë. Në një termos, ose të lënë kapakun për 30-40 minuta dhe pastaj filtruar panevojshme.

Pas një 15 - 20 minuta para se secili vakt duhet të pini 40-50 gram të këtij tretësirë. Në përgjithësi, një kurs i tillë duhet të bëhet çdo ditë për 2 javë, duke marrë infuzion i 4 ose 5 herë në ditë.

Gjithashtu, përdorimi sabelnyk gjetur për parandalimin e kancerit. Po, ju mund të krijoj çaj duke përdorur këtë dhe bimë të tjera medicinale. Për përgatitjen e çajit, ju nuk keni nevojë për ndonjë - atë njohuri ose aftësi të veçantë.

Thjesht duke i shtuar 1/3 lugë çaji çaj për filxhan rrënjët e freskëta apo të thata të bimëve - ju nuk do të vetëm të natyrshme rezistojnë kancerit, por gjithashtu ju njom me substanca të dobishme.

Po, veçanërisht në qoftë se ju pini çaj përdorur rrënjë të freskëta, ose rrjedh - ju njom trupin tuaj me vajra të dobishme esenciale, acide organike dhe antioksidantë. Në të pranishëm shumica e lë dhe vitaminë C, e cila është gjithmonë e vlefshme për njerëzit.

Dhe ju mund të bëni një çaj që do të kryejë natyrën tonik. Për ta bërë këtë, ju duhet të merrni 1 ose 1,5 litra ujë të valë dhe pour përzierje të përbërë nga celandine dhe sabelnyka.

Kështu, përdorimi i celandine dhe sabelnyka për të praktikuar si me rrënjë të thata, rrjedh, gjethe, dhe i freskët. Në çdo rast, të marrë 2-2,5 lugë të thata ose të freskëta Comarum, dhe për të njëjtën celandine.

Ky infuzion duhet të qëndrojë për gjysmë ore apo një termos, ose në një tenxhere të mbyllur.

Më tej, në mes të ngrënies të pini një çaj të pa buns, cookies dhe më shumë. Veçanërisht e mirë për të pirë një pulëbardha 1,5-2 orë para gjumit, pasi ajo sjell një efekt qetësues dhe zbutës.

Nëse ju zastudylysya - ju gjithashtu mund të përgatisë një zierje, e cila gjithashtu nuk dallohet shumë komplekse për t'u përgatitur. Tradicionalisht, i marrë bimët lugë gjelle për 0,5 litra ujë dhe infused për një orë. Ju mund të lënë dhe orë e gjysmë.

Pastaj, disa herë gjatë gjithë ditës, të marrë 1 ose 1,5 lugë para ngrënies.

Por lexues i rregullt i blogun tim janë të vetëdijshëm se edhe pse sabelnyk përdorur dhe ka një gamë të gjerë të tillë, por ndoshta ka edhe një contraindication, që kam vendosur të them këtu.