Përse kalimi te kripë ushqimore të papërpunuara, si një shtesë, humb gjithë kuptimin


Përse - se kur njerëzit të lëvizin në kripë papërpunuara ushqimore , si një ushqim shtues humb kuptimin e saj.

Pra, le të analizuar: çfarë është përfitimi i të njëjtave shtojcave dhe nëse ajo është - që të ketë kuptim?

dhe jo vetëm Syroyid, por edhe shumë vegjetariane dhe vetëm njerëzit shikuar dietën e tyre, të ndaluar përdorimin kripë.

Le të analizojë pse ne të gjithë e filluar për të shtuar në dietën tuaj, si quajtur gjerësisht "vdekja e bardhë"? Fakti se duke marrë në nervat tona që përshkon tërë gjuhën - akteve të kripës si agjent i tyre, dhe për këtë arsye, ne mendojmë se ushqimi është - për këtë shijshme.

Për ta bërë atë të gjitha nervat e qarta - buds shije tona, të cilat në stravomaniv pa majë fort.

Kjo është arsyeja e parë përdorimi - kjo është vetëm një aromatizues.

Dhe me - faktin se ata që e kaloi në kripë ushqimore të papërpunuara si enhancer shije, të ndjehen shumë më shumë - nga menyja Syroyid ky produkt vetëm bie jashtë në vetvete. Vetëm të shtoni dekurajon atë. Dhe ata që filloi të hahet ushqime të shëndetshme janë gjithashtu të njëjtin qëndrim.

Tani le të shohim se praktikuar dobishme dietë të papërpunuara ushqimore dhe kripë mund të jetë e dobishme për trupin. I vini re se në ish-Bashkimin Sovjetik, Instituti Moska i Industrisë Ushqimore kryer një studim i cili tregoi bukuri e kësaj shtojce.


Thelbi i eksperimentit ishte që subjektet njerëzit për të dhënë një numër të përcaktuar mirë e "vdekjes bardhë", dhe pastaj ka studiuar se si ajo përhapet nëpër trup.

Shkencëtarët dhe specialistët e Institutit ishin të befasuar se pothuajse të gjithë kripë që është përdorur - jashtë trupit nëpërmjet sistemit dhe djerse gjëndra nxjerrës. Një organ nuk është zasvoyuvalasya.

Në këtë moment, ekspertët në përfundimin se kombinimi i NaCl mund të asimiluar plotësisht vetëm perime dhe ushqime të tjera natyrore. Ekstrakt është NaCl, e cila është shitur në dyqanet e vetëm që kalojnë nëpër tërë gastro tonë - traktin e zorrëve dhe të trupit pa u ndalur.

Jo vetëm që është kripë pagatuar ushqim praktikuar arsye të mirë është tërhequr nga dietën tuaj. Shumë vëzhgime interesante janë bërë nga reaksionet kimike në stomak tonë.

Fakti është se kur NaCl sintetike merr në stomak tonë - ajo formon një kompleks që është një antibiotik i fuqishëm. Këto komponime kanë filluar të vrasin në stomak si florë të këqija dhe të mira.

Është mirë që të parazitëve të fillojnë të vdesin, por ndaj parazitëve mund të tretem dhe enzimat ndihmon tretjen e ushqimit të dobishme. Ata që kujton ushqim të papërpunuara para dhe pas përdorimit të NaCl - flasin për ndryshime të rëndësishme.

Per shembull, disa Syroyid në majë shtohet në këtë shtues ushqimit.

Dhe pastaj, kur nuk ka nevojë për të përkëdhel buds shije - të lënë shtues dhe them se duke filluar të ndihen më shumë shije në produkte të tjera të bëjë pa amplifiers.

të kuptuarit se kjo shtesë është vetëm dëmtojë dietë ushqimore të papërpunuara. Ajo gjithashtu mund të verifikojnë dhe nga eksperienca e tij personale. Pra, nëse ju jeni praktikues kripë ushqimit të papërpunuara ende të frikësuar për të përjashtuar nga dietën tuaj - thjesht pyesni veten: A keni nevojë për këtë shtesë e bardhë?

Koment dhe shoh karikaturë edukativ: